Al tien meldingen over Limburgse 'seksdeurwaarder'

Via een speciaal e-mailadres van de politie hebben zich in korte tijd tien vrouwen gemeld in verband met de dubieuze werkwijze van een Limburgse deurwaarder. Hij zou vrouwen de mogelijkheid geboden hebben hun schuld in natura te voldoen.

De politie wacht een uitzending van het SBS-programma Undercover op zondag 19 februari af om te zien of zich meer vrouwen melden. Het programma besteedt daarin aandacht aan de 'seksdeurwaarder'. Volgens een woordvoerder onderzoekt de politie of de tien vrouwen die zich al gemeld hebben, ook echt slachtoffer van de man zijn geweest.

De deurwaarder werd door zijn kantoor in Sittard ontslagen nadat hij zijn zonden had opgebiecht. Tegen hem loopt een strafrechtelijk onderzoek nadat enkele vrouwen aangifte deden.

  1. Slachtoffer rellen Charlottesville herdacht

    Slachtoffer rellen Charlottesville herdacht

    Nabestaanden van de overleden Heather Heyer hebben dinsdag een herdenkingsbijeenkomst gehouden. Heyer kwam om tijdens de rellen van afgelopen zaterdag in het Amerikaanse Charlottesville. Heyer was een van de tegendemonstranten die de straat opgingen om hun ongenoegen te uiten over een mars van extreemrechts. De juriste, die al langer streed tegen racisme, werd geraakt door een auto die op de betogers afstormde en overleed niet veel later aan haar verwondingen.