Het valse briefje van 50 euro
Volledig scherm
Het valse briefje van 50 euro © Politie

Man wil met vals geld betalen bij Velleper Donderdag

VELP - Een man van rond de 20 jaar heeft vanmiddag met vals geld proberen te betalen bij een winkelier in Velp. Rond 12.00 uur wilde de man met een vals briefje van 50 euro afrekenen. De winkelier zag echter dat het briefje nep was, waarop de man er vandoor ging.

Volgens de politie lijkt het briefje redelijk echt en is het voorzien van een aantal echtheidskenmerken, zoals een hologram.

Velleper Donderdag
De politie denkt dat het mogelijk is dat de man tijdens de drukte van Velleper Donderdag opnieuw met vals geld wil proberen te betalen. De politie vraagt mensen in dat geval contact op te nemen.

  1. Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    ARNHEM - Jenny Doest, de nieuwe directeur van het gebouw Rozet in Arnhem, streeft niet naar 'kale verhuur' van ruimtes, maar naar blijvende relaties met partijen in de stad. Dat vertelt ze in een interview met de Gelderlander. „Ik wil relaties aangaan met bedrijven, culturele instellingen, scholen en met weet ik wie. Ik ga niet voor incidentele huur, maar voor strategische partnerschappen. Wij hebben wat te bieden: een heel bijzondere plek om bijeenkomsten of evenementen te houden.”