De beschadigde auto's op de weg na de aanrijding op de N325.
Volledig scherm
De beschadigde auto's op de weg na de aanrijding op de N325. © Jean-Marc Regelink/ Persbureau Hietink

Botsing tussen drie auto's op Pleyroute bij Arnhem

ARNHEM - Drie auto's zijn zondagmiddag op elkaar gebotst op de N325 (Pleyroute) bij Arnhem. De voertuigen kwamen in botsing vlak voor de stoplichten bij bedrijventerrein IJsseloord, in de richting van knooppunt Velperbroek.

Voor zover bekend is geen van de inzittenden van de betrokken wagens ernstig gewond geraakt. Wel zijn zij gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Alledrie de auto's raakten beschadigd. Twee voertuigen liepen zodanige schade op, dat deze afgesleept moesten worden. De derde wagen kon op eigen kracht de plaats van het ongeval verlaten.

Het verkeer op de Pleyroute, komende vanaf GelreDome, had enige tijd hinder van de gevolgen van het ongeval.

  1. Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    ARNHEM - Jenny Doest, de nieuwe directeur van het gebouw Rozet in Arnhem, streeft niet naar 'kale verhuur' van ruimtes, maar naar blijvende relaties met partijen in de stad. Dat vertelt ze in een interview met de Gelderlander. „Ik wil relaties aangaan met bedrijven, culturele instellingen, scholen en met weet ik wie. Ik ga niet voor incidentele huur, maar voor strategische partnerschappen. Wij hebben wat te bieden: een heel bijzondere plek om bijeenkomsten of evenementen te houden.”