Het logo van Qlimax 2016, 'Rise of the Celestials'. Foto PR
Volledig scherm
Het logo van Qlimax 2016, 'Rise of the Celestials'. Foto PR

Geen kaart voor Qlimax in Arnhem? Er is een livestream

ARNHEM - Wie er niet in is geslaagd een kaartje te bemachtigen voor het uitverkochte dancefeest Qlimax in GelreDome, zaterdagavond, kan het feest via internet volgen. Zonder beeld, maar mét geluid.

Organisator Q-Dance verzorgt een livestream vanuit het stadiontheater in Arnhem. Qlimax, alweer voor de achtste keer in GelreDome, is ieder jaar razendsnel uitverkocht. Dit jaar wonen zo'n 27.500 mensen uit binnen- en buitenland het zogenoemde hardstylefeest bij. Thema is dit keer 'Rise of the Celestials'.

Audiofreq
De livestream wordt aan elkaar gepraat door Audiofreq uit Australië. Het programmma duurt van 20.00 uur (een uur voor aanvang van Qlimax) tot het einde van het feest om 7.00 uur zondagochtend. Q-Dance belooft 'een spectaculair programma met livesets, interviews en specials'.

  1. Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    ARNHEM - Jenny Doest, de nieuwe directeur van het gebouw Rozet in Arnhem, streeft niet naar 'kale verhuur' van ruimtes, maar naar blijvende relaties met partijen in de stad. Dat vertelt ze in een interview met de Gelderlander. „Ik wil relaties aangaan met bedrijven, culturele instellingen, scholen en met weet ik wie. Ik ga niet voor incidentele huur, maar voor strategische partnerschappen. Wij hebben wat te bieden: een heel bijzondere plek om bijeenkomsten of evenementen te houden.”