Volledig scherm
De auto's zijn zwaar beschadigd door de brand © AS Media

Auto's in brand op oprit in Heilig Landstichting

HEILIG LANDSTICHTING - Twee auto's die geparkeerd stonden op een oprit van een huis aan de Rechterslaan in de Heilig Landstichting hebben in de nacht van zaterdag op zondag in brand gestaan. De brandweer vermoedt dat de brand is aangestoken.

De brand werd rond 2:40 uur ontdekt. Brandweerlieden hebben de brand geblust en hebben voorkomen dat het vuur oversloeg op een naastgelegen woning.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd en niet meer te gebruiken. De politie doet onderzoek naar de brand.

  1. Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Op de dinsdag na de Vierdaagse vindt in Groesbeek altijd de jaarmarkt plaats. Dit keer met zo'n 130 kramen. Een regenbui rond de klok van elven dreigde de belangstelling wat te temperen. Maar het klaarde op en is druk geworden.  De STER (Stichting Toerisme en Recreatie) heeft de organisatie van de jaarmarkt - midden in het toeristische seizoen - uitbesteed aan het bureau Kroko's Evenementen. Voor de kleintjes is er een miniboerderij met verschillende kleindieren. Vanaf 11.00 uur verzorgt Omroep Berg en Dal een festival op het Dorpsplein met plaatselijke en regionale artiesten zoals Theo Peters en Wim Gerritzen, zanger René ,  het duo Sjonge Sjonge , Jessy , Arjan Tijs, Helen Liebers, Perry Zuidam , Pierre en Manon , William Smulders , Henk Robbemond en Mark en Kees. Café De Comm speelt ludiek in op de perikelen van afgelopen zaterdag. Toen moest de band die bij het café speelde stoppen omdat het te hard - later bleek dat niet zo te zijn - zou gaan. Bij De Comm speelt vanaf 15.00 uur het 'Trio 60 Decibel'.

Nijmegen e.o.