Volledig scherm
De 94-jarige man fietste op de Hoge Horst. © Joop Verstraaten

Bejaarde man (94) geschept door auto in Groesbeek

GROESBEEK - Een automobilist uit Groesbeek heeft donderdagmorgen een 94-jarige fietser aangereden. De bejaarde man liep alleen schaafwonden op.

De bestuurder, die vanuit de Koningin Wilhelminaweg in Groesbeek de Hoge Horst wilde oversteken, verleende om onbekende reden geen voorrang en schepte de 94-jarige fietser die vanuit de Hoge Horst kwam aanrijden.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht en naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht. Zijn fiets liep flinke schade op. De auto is licht beschadigd.

  1. Herrie op Summervibes Groesbeek? Muziek uit

    Herrie op Summervibes Groesbeek? Muziek uit

    GROESBEEK – Geluidsoverlast heeft zaterdagavond een vroegtijdig einde gemaakt aan  Summer Vibes bij café De Comm aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Door het wisselvallige weer trok het evenement minder bezoekers dan voorgaande jaren, maar klachten over lawaai deden het buitenevenement de das om. Uit geluidsmetingen bleek dat er te veel herrie was.  De vergunning voor Summer Vibes had al de nodige voeten in de aarde omdat de Dorpsstraat afgesloten moest worden voor dit kleinschalige evenement. Het college verleende toch een vergunning. Rond 21.30 uur moest de muziek uit.

Nijmegen e.o.