Volledig scherm

Duo berooft mensen door middel van wisseltruc

BERG EN DAL - De politie heeft donderdagmiddag drie meldingen gekregen van een (poging tot) beroving door middel van een wisseltruc in Millingen aan de Rijn, Ooij en Beek.

Het zou gaan om een nog onbekende man en vrouw. In Millingen en Beek slaagde de wisseltruc niet, maar in Ooij was het wél raak. De vrouw, tussen de 20 en 25 jaar oud, ging daar in een kapperszaak met enkele tientjes vandoor. Volgens de politie hanteerden de man en de vrouw steeds een andere wisseltruc.

Alert
De politie verzoekt ondernemers in de gemeente Berg en Dal extra alert te zijn op het duo.

  1. Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Op de dinsdag na de Vierdaagse vindt in Groesbeek altijd de jaarmarkt plaats. Dit keer met zo'n 130 kramen. Een regenbui rond de klok van elven dreigde de belangstelling wat te temperen. Maar het klaarde op en is druk geworden.  De STER (Stichting Toerisme en Recreatie) heeft de organisatie van de jaarmarkt - midden in het toeristische seizoen - uitbesteed aan het bureau Kroko's Evenementen. Voor de kleintjes is er een miniboerderij met verschillende kleindieren. Vanaf 11.00 uur verzorgt Omroep Berg en Dal een festival op het Dorpsplein met plaatselijke en regionale artiesten zoals Theo Peters en Wim Gerritzen, zanger René ,  het duo Sjonge Sjonge , Jessy , Arjan Tijs, Helen Liebers, Perry Zuidam , Pierre en Manon , William Smulders , Henk Robbemond en Mark en Kees. Café De Comm speelt ludiek in op de perikelen van afgelopen zaterdag. Toen moest de band die bij het café speelde stoppen omdat het te hard - later bleek dat niet zo te zijn - zou gaan. Bij De Comm speelt vanaf 15.00 uur het 'Trio 60 Decibel'.

Nijmegen e.o.