Volledig scherm
© Polizei Nord-Rhein-Westfalen Kreis Kleve

Fietser zwaargewond bij val in Kleef

KLEEF - Een 42-jarige fietser uit Kleef is woensdagochtend rond 09.25 uur zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Dr. Engelsstrasse. De man viel toen hij een botsing met een automobilist wilde voorkomen.

Een 77-jarige man reed op de Dr. Engels Strasse, toen hij linksaf de Triftstrasse wilde inslaan. Kennelijk zag hij daarbij de fietser over het hoofd.

Om een botsing te voorkomen, remde de fietser hard, waardoor hij viel. Met zware verwondingen is de man naar het ziekenhuis gebracht. Zijn fiets raakte beschadigd.

  1. Goede hoop
voor Jackson

    Goede hoop voor Jackson

    De kater Jackson, die eerder deze week op de Heumensebaan in Groesbeek door een onverlaat zijn achterpootpoot werd geschoten, gaat vandaag onder het mes. Dat gebeurt in een gespecialiseerde kliniek in Oosterbeek. De othopeed heeft, aldus het baasje van Jackson, goede hoop dat zijn pootje behouden kan blijven. Jackson is nu even thuis. Hij ligt in een bench, want hij mag zich niet teveel bewegen en krijgt pijnstillers. De dierenarts in Groesbeek haalde al het kogeltje weg, dat uiteindelijk in de buik van de kat bleef steken. 

Nijmegen e.o.