Volledig scherm
© Joop Verstraaten

Fietsers botsen en raken gewond door vliegje in oog

OOIJ/ERLECOM – Een man en een vrouw uit Ooij zijn vrijdagavond gewond geraakt op de Erlecomsedam in Ooij omdat een van de twee een vliegje in haar oog kreeg. Beiden fietsten elkaar op de dijk tegemoet. Toen de fietsster het beestje uit haar oog wilde wrijven zag ze niets meer en botste op de haar tegemoetkomende fietser, ook uit Ooij.

Beiden kwamen hierdoor ten val en raakten gewond.

De vrouw is per ambulance en met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. De jongeman is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en kon daarna zijn weg weer vervolgen.

  1. Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Op de dinsdag na de Vierdaagse vindt in Groesbeek altijd de jaarmarkt plaats. Dit keer met zo'n 130 kramen. Een regenbui rond de klok van elven dreigde de belangstelling wat te temperen. Maar het klaarde op en is druk geworden.  De STER (Stichting Toerisme en Recreatie) heeft de organisatie van de jaarmarkt - midden in het toeristische seizoen - uitbesteed aan het bureau Kroko's Evenementen. Voor de kleintjes is er een miniboerderij met verschillende kleindieren. Vanaf 11.00 uur verzorgt Omroep Berg en Dal een festival op het Dorpsplein met plaatselijke en regionale artiesten zoals Theo Peters en Wim Gerritzen, zanger René ,  het duo Sjonge Sjonge , Jessy , Arjan Tijs, Helen Liebers, Perry Zuidam , Pierre en Manon , William Smulders , Henk Robbemond en Mark en Kees. Café De Comm speelt ludiek in op de perikelen van afgelopen zaterdag. Toen moest de band die bij het café speelde stoppen omdat het te hard - later bleek dat niet zo te zijn - zou gaan. Bij De Comm speelt vanaf 15.00 uur het 'Trio 60 Decibel'.

Nijmegen e.o.