Volledig scherm
De auto raakte beschadigd door de botsing. © SK-Media

Geparkeerde auto rolt van steile Van Randwijckweg

BEEK - Een auto die geparkeerd stond aan de Van Randwijckweg in Beek is vanavond flink beschadigd geraakt door een botsing tegen een systeem dat regenwater van de steile weg tussen Beek en Berg en Dal moet opvangen.

De Nijmeegse eigenaresse van de auto heeft het voertuig vermoedelijk niet goed op de handrem gezet toen ze hem halverwege de Van Randwijckweg parkeerde en zelf bij een woning naar binnen ging. De auto rolde vanzelf naar de andere kant van de weg en botste op het regenwateropvangsysteem.

Het voertuig is afgesleept door een bergingsbedrijf.

  1. Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Op de dinsdag na de Vierdaagse vindt in Groesbeek altijd de jaarmarkt plaats. Dit keer met zo'n 130 kramen. Een regenbui rond de klok van elven dreigde de belangstelling wat te temperen. Maar het klaarde op en is druk geworden.  De STER (Stichting Toerisme en Recreatie) heeft de organisatie van de jaarmarkt - midden in het toeristische seizoen - uitbesteed aan het bureau Kroko's Evenementen. Voor de kleintjes is er een miniboerderij met verschillende kleindieren. Vanaf 11.00 uur verzorgt Omroep Berg en Dal een festival op het Dorpsplein met plaatselijke en regionale artiesten zoals Theo Peters en Wim Gerritzen, zanger René ,  het duo Sjonge Sjonge , Jessy , Arjan Tijs, Helen Liebers, Perry Zuidam , Pierre en Manon , William Smulders , Henk Robbemond en Mark en Kees. Café De Comm speelt ludiek in op de perikelen van afgelopen zaterdag. Toen moest de band die bij het café speelde stoppen omdat het te hard - later bleek dat niet zo te zijn - zou gaan. Bij De Comm speelt vanaf 15.00 uur het 'Trio 60 Decibel'.

Nijmegen e.o.