Volledig scherm
© DG

Slachtoffer steekpartij Millingen niet levensbedreigend gewond

MILLINGEN - De 31-jarige man uit Millingen die donderdagavond is neergestoken in een woning aan de Heerbaan in Millingen, is daarbij niet levensbedreigend gewond geraakt. Dat meldt een politiwoordoerder vrijdag.

"De man ligt in het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed."

Daderinformatie
Welke verwondingen de Nijmegenaar heeft opgelopen en waar hij is gestoken, wil de woordvoerder niet zeggen. Welk steekwapen is gebruikt wil hij evenmin kwijt. "Dat is daderinformatie."

Voortvluchtig
De dader is nog voortvluchtig. Hij ging er direct na de steekpartij, tegen 20.45 uur, vandoor. Een zoektocht donderdagavond leverde niets op en ook vrijdag kort na het middaguur is de dader nog niet gevonden.

Aanleiding
Wat de aanleiding is geweest voor de steekpartij is nog niet duidelijk.

  1. Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Schuifelen op Jaarmarkt Groesbeek

    Op de dinsdag na de Vierdaagse vindt in Groesbeek altijd de jaarmarkt plaats. Dit keer met zo'n 130 kramen. Een regenbui rond de klok van elven dreigde de belangstelling wat te temperen. Maar het klaarde op en is druk geworden.  De STER (Stichting Toerisme en Recreatie) heeft de organisatie van de jaarmarkt - midden in het toeristische seizoen - uitbesteed aan het bureau Kroko's Evenementen. Voor de kleintjes is er een miniboerderij met verschillende kleindieren. Vanaf 11.00 uur verzorgt Omroep Berg en Dal een festival op het Dorpsplein met plaatselijke en regionale artiesten zoals Theo Peters en Wim Gerritzen, zanger René ,  het duo Sjonge Sjonge , Jessy , Arjan Tijs, Helen Liebers, Perry Zuidam , Pierre en Manon , William Smulders , Henk Robbemond en Mark en Kees. Café De Comm speelt ludiek in op de perikelen van afgelopen zaterdag. Toen moest de band die bij het café speelde stoppen omdat het te hard - later bleek dat niet zo te zijn - zou gaan. Bij De Comm speelt vanaf 15.00 uur het 'Trio 60 Decibel'.

Nijmegen e.o.