Grote vechtpartij voor school na aanrijding in Wageningen

Ruzie en daarna een aanrijding op de Hollandseweg in Wageningen zijn vanmiddag uitgelopen op een flinke vechtpartij. Daarbij vielen enkele gewonden bij twee families, die al langere tijd ruzie met elkaar zouden hebben. Met onder andere honkbalknuppels, spades, messen en stokken gingen ze elkaar te lijf.

Op de kruising Morfelden-Walldorfplein zouden twee auto's op elkaar zijn gebotst, meldt de politie. Daarna volgde een vechtpartij, waarbij drie personen snijwonden opliepen. Agenten hebben twee mensen aangehouden.

Volgens De Gelderlander zou er flink zijn gescholden tussen de families. Enkele gewonden zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Andere betrokkenen zijn in politieauto's afgevoerd. Volgens de politie is de situatie nu onder controle.

Middelbare school
De vechtpartij werd gefilmd door scholieren van middelbare school Pantarijn aan de Hollandseweg. Een teamleider van de school benadrukt dat het incident ,,niets met de school te maken heeft''. Dat bevestigt de politie.

De school heeft de scholieren gevraagd om geen beelden van de vechtpartij op internet te delen. De politie vraagt getuigen om informatie, filmpjes en foto's van het incident te delen.

  1. 'Ze slikte niet zomaar pillen, er zijn jaren overheen gegaan  '

    'Ze slikte niet zomaar pillen, er zijn jaren overheen gegaan '

    Marianne heeft door depressies een moeilijk leven gehad. Ruim 15 jaar geleden, ze was toen 36 jaar, maakte ze na een jarenlange strijd een einde aan haar leven. Haar doodswens deelde ze met twee mensen: haar moeder en beste vriendin. Voor haar moeder liet ze zelfs audioboodschappen achter. Vanavond om 21.00 uur is het verhaal van Marianne te horen in de radiodocumentaire 'Het leven voorbij' op NPO Radio 1. Wij gingen alvast in gesprek met Wilma Kooijman, de beste vriendin van Marianne.