Het sloopterrein in de Molenstraat in Cuijk.
Volledig scherm
Het sloopterrein in de Molenstraat in Cuijk. © Dennis Greijn

Jan Linders-terrein Molenstraat in de verkoop

CUIJK - Het voormalige Jan Lindersterrein aan de Molenstraat in Cuijk gaat in de verkoop. Eigenaar Mooiland gaat deze lap grond verkopen.

Verwachting bij ontwikkelaar en woningcorporatie Mooiland is eind dit jaar nog het verkoopproces te kunnen opstarten. „Dan komt op onze website meer informatie te staan”, zegt een woordvoerster. Vooral D66 en VVD pleitten in de laatste gemeenteraad van Cuijk nog voor snel ingrijpen, opdat de Molenstraat met veel (winkel)leegstand niet nog verder 'verpaupert'.

  1. Ook bemande kassa's bij 32ste Kuukse Elfkroegetocht

    Ook bemande kassa's bij 32ste Kuukse Elfkroegetocht

    CUIJK - Om een nieuw debacle met de muntverkoop tijdens de Kuukse Elfkroegetocht op carnavalsdinsdag in het centrum van Cuijk te voorkomen, komen er dit jaar naast onbemande kassa's ook bemande kassa's. De organisatie van het evenement denkt zo bij eventuele nieuwe calamiteiten met geautomatiseerde kassa's de verkoop van drankmunten toch in goede banen te kunnen blijven leiden. Bij de hoofdentree aan het Louis Jansenplein komen eind februari naast drie onbemande kassa's nog eens drie kassa's waaraan munten gekocht kunnen worden bij medewerkers.