Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Jansen

Op- en afrit Cuijk op A73 dicht voor onderhoud

CUIJK - De op- en afrit van Cuijk op de A73 zijn twee nachten afgesloten voor al het verkeer. Rijkswaterstaat voert van woensdag 30 november 21.00 uur tot donderdag 1 december 05.00 uur en van donderdag 1 december 21.00 uur tot vrijdag 2 december 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt.

De werkzaamheden zouden eigenlijk van 28 tot 30 november uitgevoerd worden, maar werden uitgesteld vanwege slecht weer.

Omleidingen
Bij zowel de afrit Cuijk vanuit Venlo als bij de oprit Cuijk richting Nijmegen moeten weggebruikers rekening houden met omleidingen. De extra reistijd kan hierdoor oplopen tot 10 minuten.

Verbeteringen
Het onderhoud heeft geen speciale aanleiding, maar valt onder de gebruikelijke jaarlijkse verbeteringen aan het wegennet.

  1. Ook bemande kassa's bij 32ste Kuukse Elfkroegetocht

    Ook bemande kassa's bij 32ste Kuukse Elfkroegetocht

    CUIJK - Om een nieuw debacle met de muntverkoop tijdens de Kuukse Elfkroegetocht op carnavalsdinsdag in het centrum van Cuijk te voorkomen, komen er dit jaar naast onbemande kassa's ook bemande kassa's. De organisatie van het evenement denkt zo bij eventuele nieuwe calamiteiten met geautomatiseerde kassa's de verkoop van drankmunten toch in goede banen te kunnen blijven leiden. Bij de hoofdentree aan het Louis Jansenplein komen eind februari naast drie onbemande kassa's nog eens drie kassa's waaraan munten gekocht kunnen worden bij medewerkers.