Volledig scherm
© SK-Media

Oudere automobilist maakt schuiver en eindigt tegen lantaarnpaal

CUIJK - Een oudere man is vanmorgen op de Mottoendreef in Cuijk met zijn auto tegen een lantaarnpaal gebotst, nadat hij door twee groenstroken was gereden en daarbij nog een andere lantaarnpaal had geschampt. De man raakte daarbij niet gewond.

De automobilist reed de rotonde op die de Guldengaarde met de Beersebaan verbindt en duwde bij het verlaten van de rotonde op de Beersebaan per abuis het gaspedaal in in plaats van de rem.

Lantaarnpaal
Daardoor verloor de man de controle over de auto en reed eerst aan de rechterzijde van de weg door een gemeenteperkje en over de groenstrook, waarbij hij een lantaarnpaal schampte. Daarna schoot zijn auto dwars over de Beersebaan naar de linkerkant van de weg. Daar reed hij over de groenstrook de parallelweg op, waar hij tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

Ambulance
De man is nagekeken in de ambulance en daarna door de ambulancebroeders thuisgebracht.

Oliespoor
De auto van de man is behoorlijk beschadigd en heeft tijdens zijn rit een flink oliespoor achtergelaten op de weg. De weg is door de brandweer schoongemaakt.

  1. Ook bemande kassa's bij 32ste Kuukse Elfkroegetocht

    Ook bemande kassa's bij 32ste Kuukse Elfkroegetocht

    CUIJK - Om een nieuw debacle met de muntverkoop tijdens de Kuukse Elfkroegetocht op carnavalsdinsdag in het centrum van Cuijk te voorkomen, komen er dit jaar naast onbemande kassa's ook bemande kassa's. De organisatie van het evenement denkt zo bij eventuele nieuwe calamiteiten met geautomatiseerde kassa's de verkoop van drankmunten toch in goede banen te kunnen blijven leiden. Bij de hoofdentree aan het Louis Jansenplein komen eind februari naast drie onbemande kassa's nog eens drie kassa's waaraan munten gekocht kunnen worden bij medewerkers.