article
1.6043325
Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Outdoor Gelderland. U bezoekt de paardenstallen en ontmoet een internationale topruiter. Of dos je uit als een Ascot-lady en bezoek de Ladies Day op 2 juli.
Behind the scenes bij Outdoor Gelderland
Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Outdoor Gelderland. U bezoekt de paardenstallen en ontmoet een internationale topruiter. Of dos je uit als een Ascot-lady en bezoek de Ladies Day op 2 juli.
http://www.gelderlander.nl/dgclub/dgclub-natuur/behind-the-scenes-bij-outdoor-gelderland-1.6043325
2016-05-26T05:00:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6043347.1464079338!image/image-6043347.jpg
DGclub Natuur
Home / DGclub / DGclub Natuur / Behind the scenes bij Outdoor Gelderland

Behind the scenes bij Outdoor Gelderland

Foto's
3
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Fotograaf
  Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Outdoor Gelderland. U bezoekt de paardenstallen en ontmoet een internationale topruiter. Of dos je uit als een Ascot-lady en bezoek de Ladies Day op 2 juli.

  De springruiter nadert een hindernis. Een adembenemend moment voor het publiek dat vanaf de tribunes toekijkt. Outdoor Gelderland levert een aaneensluiting van zulke spannende beelden op. Een evenement dat net zo goed boeiend is als je niets van de paardensport afweet. Met het DGclub-arrangement ‘Behind de Scenes’, op vrijdag 1 juli, krijg je bovendien een kijkje achter de schermen en kom je op plekken die alleen voor de crew toegankelijk zijn. Super exclusief, want er is slechts plaats voor 60 personen!

  “We hebben 350 internationale paarden op stal en daar mag je normaal niet komen, maar voor de deelnemers aan het DGclub-arrangement maken we een uitzondering. En natuurlijk gaan we ook kijken bij de wedstrijden die op deze dag plaatsvinden”, zegt Nataly van Eykel, directeur Outdoor Gelderland.

  Na afloop van de rondleiding met een bezoek aan de stallen, kan het promodorp bezocht worden. Ruim 70 stands waar van alles te koop is. Van streekproducten tot hippe kleding. Ga daarna rustig lunchen op de Culifair, waar je diverse restaurants vindt.

  Tijdens Outdoor Gelderland is het evenemententerrein op het Arnhemse Sportcentrum Papendal gratis toegankelijk. Alleen voor de tribuneplaatsen zijn toegangskaarten vereist à 20 euro per stuk. Het DGclub-arrangement geeft recht op een tribuneplaats voor de zaterdagavond, waar op dat moment dressuur op het programma staat, of voor de internationale finale op zondagmiddag.

  Zin om er als een Ascot-lady te verschijnen, met een prachtig hoed, een jurk en hoge hakken? Bezoek dan de Ladies Day op zaterdag 2 juli en dos je uit. Uiteraard alleen voor de ladies.

  Inclusief:

  • Toegangskaart voor dressuur- of springwedstrijd
  • Ontmoeting met een internationale topruiter
  • Kijkje in de paardenstallen

  Bestel hier uw kaarten


  Agenda

  Bekijk de volledige agenda