Armband
Volledig scherm
Armband © PR CODA

Buitenlandse sieraden bekijken bij Galerie Marzee

NIJMEGEN – Liefhebbers kunnen deze week sieraden uit de hele wereld bewonderen in Galerie Marzee in Nijmegen. Meer dan 100 afgestudeerde sieradenmakers mogen hun pronkstukken van zondag 21 augustus tot en met zaterdag 29 oktober uitstallen op de jaarlijkse tentoonstelling

Van bijzondere kettingen tot aan excentrieke armbanden en van China tot aan Estland. Marie-José van den Hout, oprichter en eigenaar van Galerie Marzee:„Dit is de enige plaats ter wereld waar je zo’n goed overzicht hebt van de hedendaagse sieraden.”Volgens haar zijn er inmiddels ongeveer 40 sieraden verkocht.

Gratis
Galerie Marzee is van dinsdag tot vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot17.00 uur. Bezoekers kunnen de tentoonstelling gratis bekijken.

  1. Eropuit: Russische liederen, de middeleeuwen of een windtempel in vuur en vlam

    Eropuit: Russische liederen, de middeleeuwen of een windtempel in vuur en vlam

    EROPUIT - De kerstvakantie zit er bijna op. Nog een paar nachtjes en dan moeten de kinderen weer naar school. Wie nog een fijne afsluiter zoekt voordat de dagelijkse drukte de agenda weer overneemt, kan prima terecht in het verspreidingsgebied van de Gelderlander. In Museumpark Oriëntalis kun je je opwarmen aan een rituele verbranding van een windtempel, in 's-Heerenberg herleven de middeleeuwen en wie even op wil gaan in muziek moet in Oosterbeek zijn. daar zingt het Neva-ensemble uit Sint Petersburg Russische liederen.