article
1.6234143
Het was een mooie zomer avond om de nachtzwaluw weer eens te spotten.
Een man komt uit het bos en laadt z’n geweer
Het was een mooie zomer avond om de nachtzwaluw weer eens te spotten.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/de-vallei-blog-t-1.4161896/een-man-komt-uit-het-bos-en-laadt-z-n-geweer-1.6234143
2016-08-01T11:15:00+0000
blog,Arnold Winkel
De Vallei blog(t)
Home / Extra / Blogs / De Vallei blog(t) / Een man komt uit het bos en laadt z’n geweer

De Vallei blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 8 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in De Vallei.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Welkom op de blog over het dagelijks reilen en zeilen in de Vallei.

Hier brengen 8 van onze redacteuren u op de hoogte van alles dat in de regio speelt. De volgende redacteuren houden deze blog bij:

Leon van Wijngaarden, Albert Heller, Jaap Rademaker, Arnold Winkel, Eric Wijnacker, Margreet Terpstra en Pouw Jongbloed.

Leon van Wijngaarden Albert Heller Arnold Winkel Eric Wijnacker Margreet Terpstra

Een man komt uit het bos en laadt z’n geweer

Reacties
Reageer
Het was een mooie zomer avond om de nachtzwaluw weer eens te spotten.

Aangezien deze mysterieuze vogel zich pas laat zien en vooral horen tijdens de schemering, besloten we om pas laat op de avond naar Oud Reemst te rijden. Aan de rand van de hei bij Nieuw Reemst zijn de nachtzwaluwen doorgaans goed waar te nemen. Een bankje op een heuvel aan de rand van het bos is een mooie plek om het tevoorschijn komen van de nachtzwaluwen te zien.

We zitten nog maar net of er klinkt een harde knal vlak achter ons in het bos. Ik moet bekennen dat we daar redelijk van schrokken. Je verwacht het niet direct. Aangezien het verder stil bleef, verdween het schot uit onze gedachten en roepende uilen en blaffende reeën namen de plek in van het schot.

En toen was het bijna donker. We hoorden wat gekraak van takken in het bos. Daar liep toch echt iets of iemand. Het bleek een iemand. Zodra hij het bos uit was en ons tot op een meter of tien was genaderd, stopte hij. Ineens klonk het geluid van het doorladen van een geweer. Onze hartslag bereikte een hoogtepunt. Was dit het dan?

Maar waarschijnlijk kijken we te veel spannende televisieseries. Want gelukkig werd het geweer juist ontladen. De schutter kwam op ons toe en gaf netjes een hand. De jachtopziener had zojuist een wild zwijn geschoten.Overledenen in de regio

Meer informatie overlijdensadvertenties

Tip de redactie

Heeft u een tip? Laat het ons weten!