article
1.6412531
Zo nu en dan mag ik met fotograaf Herman Stöver op pad om mensen aan te spreken op straat. Niet om iets te verkopen – dat moet je er altijd direct bij zeggen –, maar om mensen te vragen mee te werken aan de rubriek Valleivolk.
Het Valleivolk, stuk voor stuk boeiende mensen
Zo nu en dan mag ik met fotograaf Herman Stöver op pad om mensen aan te spreken op straat. Niet om iets te verkopen – dat moet je er altijd direct bij zeggen –, maar om mensen te vragen mee te werken aan de rubriek Valleivolk.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/de-vallei-blog-t-1.4161896/het-valleivolk-stuk-voor-stuk-boeiende-mensen-1.6412531
2016-09-19T09:06:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6412575.1474276032!image/image-6412575.JPG
Albert Heller,De Vallei Blog(t)
De Vallei blog(t)
Home / Extra / Blogs / De Vallei blog(t) / Het Valleivolk, stuk voor stuk boeiende mensen

De Vallei blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 8 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in De Vallei.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Welkom op de blog over het dagelijks reilen en zeilen in de Vallei.

Hier brengen 8 van onze redacteuren u op de hoogte van alles dat in de regio speelt. De volgende redacteuren houden deze blog bij:

Leon van Wijngaarden, Albert Heller, Jaap Rademaker, Arnold Winkel, Eric Wijnacker, Margreet Terpstra en Pouw Jongbloed.

Leon van Wijngaarden Albert Heller Arnold Winkel Eric Wijnacker Margreet Terpstra

Het Valleivolk, stuk voor stuk boeiende mensen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Aflevering 300 van Valleivolk.
   Fotograaf
  Zo nu en dan mag ik met fotograaf Herman Stöver op pad om mensen aan te spreken op straat. Niet om iets te verkopen – dat moet je er altijd direct bij zeggen –, maar om mensen te vragen mee te werken aan de rubriek Valleivolk.
   

  Het idee is simpel. Een mooie foto en een korte tekst waarin iemand kort vertelt over zijn of haar leven. Een droom voor de toekomst, iets moois om op terug te kijken, een moment dat een leven veranderde.

  Aflevering 300
  Geruisloos passeerden we onlangs de 300ste aflevering van de rubriek, ooit opgezet door collega Niek Verhoeven. Toen ik ‘aflevering 300’ intikte, bedacht ik opeens hoe bijzonder het is dat mensen zomaar op straat hun verhaal willen doen aan een wildvreemde.

  En niet zelden zijn het heel persoonlijke verhalen. Over een jeugd met problemen, een ernstige ziekte.

  Kracht
  Het maakt de mensen die hun verhaal doen sterk, bijzonder hoeveel kracht men heeft, hoeveel bijzondere ervaringen mensen meemaken. Elk leven is het waard erover te vertellen, driehonderd keer konden we dat ervaren.

  En de sleet zit er niet in. Want elke keer ontdekken we weer nieuwe verhalen. Zoals de Duitser die de wereld rondloopt, omdat hij genoeg had van de reguliere maatschappij of de vrouw die na lang volhouden eindelijk een eigen bedrijf kan beginnen.

  Mooi volk, dat Valleivolk.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!