article
1.6200552
Het is vakantie voor mijn vrouw en onze drie kinderen. De school waar ze werken of les volgen zit potdicht. Maar dat betekent helaas niet dat ik elke ochtend wat rustiger aan kan doen voor ik naar het werk reis.
Rillen, klappertanden en bibberen in Bennekom
Het is vakantie voor mijn vrouw en onze drie kinderen. De school waar ze werken of les volgen zit potdicht. Maar dat betekent helaas niet dat ik elke ochtend wat rustiger aan kan doen voor ik naar het werk reis.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/de-vallei-blog-t-1.4161896/rillen-klappertanden-en-bibberen-in-bennekom-1.6200552
2016-07-18T07:21:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.3923190.1468826466!image/image-3923190.JPG
De Vallei blog(t)
Home / Extra / Blogs / De Vallei blog(t) / Rillen, klappertanden en bibberen in Bennekom

De Vallei blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 8 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in De Vallei.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Welkom op de blog over het dagelijks reilen en zeilen in de Vallei.

Hier brengen 8 van onze redacteuren u op de hoogte van alles dat in de regio speelt. De volgende redacteuren houden deze blog bij:

Leon van Wijngaarden, Albert Heller, Jaap Rademaker, Arnold Winkel, Eric Wijnacker, Margreet Terpstra en Pouw Jongbloed.

Leon van Wijngaarden Albert Heller Arnold Winkel Eric Wijnacker Margreet Terpstra

Rillen, klappertanden en bibberen in Bennekom

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Archieffoto.
   Fotograaf
  Het is vakantie voor mijn vrouw en onze drie kinderen. De school waar ze werken of les volgen zit potdicht. Maar dat betekent helaas niet dat ik elke ochtend wat rustiger aan kan doen voor ik naar het werk reis.
  Nee, ik moet zelfs nog eerder opstaan om boven mijn zoon uit zijn slaap te trekken. Ik moet hem aanmoedigen zich snel aan te kleden, een broodje voor hem smeren – nee papa, ik wil geen pasta, ik wil appelstroop , zijn tas inpakken, bekers drinken vullen (oké, dat doet mijn vrouw, die inmiddels door onze jongste gewekt is), tanden poetsen en dan snel met hem zijn jas en schoenen aantrekken. 
   
  En dat allemaal om stipt 8 uur aan de rand van het zwembad te staan. Het buitenbad van de Vrije Slag in Bennekom. En nu moet u weten, de afgelopen week was het in de middagen al niet zo warm, in de ochtenden al helemaal niet. Met een soort van schaamte duwen we als ouders onze kinderen naar voren. Toe maar, zo koud is het niet. Als we even later stiekem zelf het water voelen, beseffen we dat we liegen. Niet voor niets hebben we zelf nog onze jassen aan.
   
  Eigenlijk zijn het helden, mijn zoon en zijn twaalf lotgenoten. Ondanks de bibbers leert hij elke dag weer bij. Op de rug, op de buik. En aan het eind van de dag is er trots. Als hij even zonder drijver heeft gezwommen. Of heeft gesprongen van de hoge duikplank. Dat dit gebeurt, maakt het iets makkelijker om elke ochtend weer afstand te nemen. Van dat bibberende stemmetje, met op springen staande traanbuisjes. Nog één knuffel en dan moet ik echt gaan. Houd vol jongen! Nog twee weken tot het diploma.
   
  Albert Heller


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!