article
1.6249256
Ook al ben ik hier niet geboren, na 41 jaar in de Vallei denk ik soms dat ik alles in de buurt wel eens heb gezien. Eigenlijk is dat ook wel zo, maar soms wordt je toch meer dan aangenaam verrast.
Toen was er ineens een nieuw uitkijkpunt
Ook al ben ik hier niet geboren, na 41 jaar in de Vallei denk ik soms dat ik alles in de buurt wel eens heb gezien. Eigenlijk is dat ook wel zo, maar soms wordt je toch meer dan aangenaam verrast.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/de-vallei-blog-t-1.4161896/toen-was-er-ineens-een-nieuw-uitkijkpunt-1.6249256
2016-08-08T08:56:30+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6232004.1469980266!image/image-6232004.JPG
De Vallei blog(t)
Home / Extra / Blogs / De Vallei blog(t) / Toen was er ineens een nieuw uitkijkpunt

De Vallei blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 8 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in De Vallei.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Welkom op de blog over het dagelijks reilen en zeilen in de Vallei.

Hier brengen 8 van onze redacteuren u op de hoogte van alles dat in de regio speelt. De volgende redacteuren houden deze blog bij:

Leon van Wijngaarden, Albert Heller, Jaap Rademaker, Arnold Winkel, Eric Wijnacker, Margreet Terpstra en Pouw Jongbloed.

Leon van Wijngaarden Albert Heller Arnold Winkel Eric Wijnacker Margreet Terpstra

Toen was er ineens een nieuw uitkijkpunt

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Fantastisch uitzicht vanaf het balkon aan de rand van de Grebbeberg.
   Fotograaf
  Ook al ben ik hier niet geboren, na 41 jaar in de Vallei denk ik soms dat ik alles in de buurt wel eens heb gezien. Eigenlijk is dat ook wel zo, maar soms wordt je toch meer dan aangenaam verrast.
  Ruim een week geleden mocht ik een wandeling maken over de Grebbeberg met een gids van het Cuneragilde. In mijn overmoed meende ik dat hij me waarschijnlijk weinig nieuws zou laten zien. Hoe vaak was ik in mijn leven al niet op de Grebbeberg geweest? Of de Laarsenberg of Heimenberg, die we allebei voor het gemak ook maar Grebbeberg noemen. Geen idee, maar dat moet honderden keren zijn geweest. Hardlopend, fietsend, wandelend, en vooruit met de auto. Ik zag er loopgraven, kazematten, mooie bospaden, monumentale bomen, bijzondere vogels, andere hardlopers en fietsers, de dierentuin, het sportpark en bijzonder mooie vergezichten.

  Panoramabalkon
  Maar u begrijpt het al, er kwam toch iets nieuws op mijn pad. Aan de oostkant van de Greb heeft het Utrechts Landschap ooit, zonder dat ik het wist, een panoramabalkon aangelegd. Het uitzicht over de Blauwe Kamer is fantastisch. Mocht u het niet kennen, ga er heen. Neem vanaf het pad onderlangs de eerste ijzeren trap vanaf de N225, loop boven een eindje linksaf en er onrolt zich een fenomenaal panorama. Een dag later ben ik weer gegaan.

  Arnold Winkel


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!