article
1.6200565
Als iets me dwars zit, zucht ik meestal een keer diep. Dan haal ik mijn schouders op en ga ik weer vrolijk over tot de orde van de dag. Toch zijn er van die dagen dat ik erover nadenk om een valse identiteit aan te nemen op internet om iedereen eens flink de waarheid te zeggen.
Even zuchten en dan vrolijk verder gaan
Als iets me dwars zit, zucht ik meestal een keer diep. Dan haal ik mijn schouders op en ga ik weer vrolijk over tot de orde van de dag. Toch zijn er van die dagen dat ik erover nadenk om een valse identiteit aan te nemen op internet om iedereen eens flink de waarheid te zeggen.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/rivierenland-blog-t-1.4507121/even-zuchten-en-dan-vrolijk-verder-gaan-1.6200565
2016-07-18T07:24:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.272828.1347055963!image/image-272828.jpg
Rivierenland blog(t)
Home / Extra / Blogs / Rivierenland blog(t) / Even zuchten en dan vrolijk verder gaan

Rivierenland blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 6 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in Rivierenland.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Hallo beste lezers,

Op dit blog houden de 8 redacteuren van het Rivierenland u op de hoogte van het reilen en zeilen in de regio. De redacteuren zijn Suzanne de Winter, Margreet Terpstra, Menno Provoost, Danny van den Broek, Rinke den Os en Eric Wijnacker. 

 

Even zuchten en dan vrolijk verder gaan

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Marco Borsato. Foto: ANP
  Als iets me dwars zit, zucht ik meestal een keer diep. Dan haal ik mijn schouders op en ga ik weer vrolijk over tot de orde van de dag. Toch zijn er van die dagen dat ik erover nadenk om een valse identiteit aan te nemen op internet om iedereen eens flink de waarheid te zeggen.
  Nou ja, mijn waarheid dan. Hartstikke slap natuurlijk, commentaar leveren met een nepnaam en een profielfoto van Willibrord Frequin ernaast. Maar als journalist doet je persoonlijke mening er in veel gevallen nu eenmaal niet zo toe. Discussies over Zwarte Piet, vluchtelingen en politiek laat ik daarom steevast aan me voorbij gaan.
   
  De laatste weken is er een nieuw lokaal onderwerp bij gekomen waarover veel mensen een mening hebben: Appelpop. Te weinig ‘echte muziek’, te veel hiphop, alweer Guus Meeuwis en ‘laat die Borsato lekker wegblijven’... Ik krijg er de kriebels van als mensen menen te weten wat echte muziek is en wat niet, maar vooral de bak kritiek op Marco Borsato – toch echt een van de grootste artiesten die Nederland heeft voortgebracht – vind ik gênant.
   
  De vrijwilligers van Appelpop wilden hem al jaren boeken en zijn daar nu in geslaagd. Dat verdient een groot compliment, of je nu wel of niet van Borsato houdt. Gelukkig zijn de Appelpoppers zelf niet onder de indruk als ik ze over de kritiek spreek. Ze zuchten een keer, halen hun schouders op en gaan vrolijk verder.
   
  Rinke den Os


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!