article
1.6412482
Op zoek naar mijn nieuwe werkplek vroeg ik een maand geleden op mijn eerste werkdag in Tiel aan een winkelier in het centrum van de stad de weg naar het kantoor van De Gelderlander. Die haalde haar schouders op. Ze had echt geen idee. Pas toen ik de Tolhuisstraat noemde, klaarde haar gezicht op. Drie keer het hoekje om en ik was er.
Ik weet dat Adri bij ons in de straat woont
Op zoek naar mijn nieuwe werkplek vroeg ik een maand geleden op mijn eerste werkdag in Tiel aan een winkelier in het centrum van de stad de weg naar het kantoor van De Gelderlander. Die haalde haar schouders op. Ze had echt geen idee. Pas toen ik de Tolhuisstraat noemde, klaarde haar gezicht op. Drie keer het hoekje om en ik was er.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/rivierenland-blog-t-1.4507121/ik-weet-dat-adri-bij-ons-in-de-straat-woont-1.6412482
2016-09-19T08:54:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4310461.1397201009!image/image-4310461.jpg
Danny van den Broek,Rivierenland Blog(t)
Rivierenland blog(t)
Home / Extra / Blogs / Rivierenland blog(t) / Ik weet dat Adri bij ons in de straat woont

Rivierenland blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 6 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in Rivierenland.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Hallo beste lezers,

Op dit blog houden de 8 redacteuren van het Rivierenland u op de hoogte van het reilen en zeilen in de regio. De redacteuren zijn Suzanne de Winter, Margreet Terpstra, Menno Provoost, Danny van den Broek, Rinke den Os en Eric Wijnacker. 

 

Ik weet dat Adri bij ons in de straat woont

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  Op zoek naar mijn nieuwe werkplek vroeg ik een maand geleden op mijn eerste werkdag in Tiel aan een winkelier in het centrum van de stad de weg naar het kantoor van De Gelderlander. Die haalde haar schouders op. Ze had echt geen idee. Pas toen ik de Tolhuisstraat noemde, klaarde haar gezicht op. Drie keer het hoekje om en ik was er.

  Hoe zal ik het zeggen. Ons pand is verdekt opgesteld in een straatje dat moeilijk tot het bruisende hart van Tiel gerekend kan worden. Ik weet dat Adri bij ons in de straat woont, omdat zeker drie keer per dag zijn naam wordt geschreeuwd door een voorbijganger. Dat gaat op een dwingende manier, waardoor ik begrijp dat Adri niet direct de behoefte voelt om hangend uit het raam te vragen wat er is.

  Wapenwinkel en coffeeshop
  Naast een kapper, een wapenwinkel en een coffeeshop, wordt het pand naast ons verbouwd. Er komen appartementen. Daar zat eerst de redactie van De Zakengids, maar die woont nu bij ons in. Exemplaren van de huis-aan-huiskrant hebben we niet. Die liggen wel bij de bibliotheek in Tiel.

  Stoutste dromen
  Ik vergeet bijna de winkel op de hoek waar – volgens een mevrouw op een poster in de etalage – je stoutste dromen worden waargemaakt. Dat is niet direct het sterkste punt van deze redactie, maar kom gerust eens binnen als u een verhaal kwijt wilt.

  We hebben koffie. En een luisterend oor.

     Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!