article
1.6412510
Sinds een jaar of vier mag ik me Tielenaar noemen, of in ieder geval inwoner van Tiel. Hoewel ik er weinig aan bijdraag, kan ook ik daarom met een zekere trots aan buitenstaanders vertellen over Appelpop en Fruitcorso.
In alle rust genieten van Tielse evenementen
Sinds een jaar of vier mag ik me Tielenaar noemen, of in ieder geval inwoner van Tiel. Hoewel ik er weinig aan bijdraag, kan ook ik daarom met een zekere trots aan buitenstaanders vertellen over Appelpop en Fruitcorso.
http://www.gelderlander.nl/extra/blogs/rivierenland-blog-t-1.4507121/in-alle-rust-genieten-van-tielse-evenementen-1.6412510
2016-09-19T08:59:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.3466901.1473409087!image/image-3466901.JPG
Menno Provoost,Rivierenland Blog(t)
Rivierenland blog(t)
Home / Extra / Blogs / Rivierenland blog(t) / In alle rust genieten van Tielse evenementen

Rivierenland blog(t)

Afbeelding
Onderwerp
Hier houden 6 redacteuren u in persoonlijke blogs op de hoogte van het reilen en zeilen in Rivierenland.
Auteur
Door onze redacteuren
Terug naar Blog overzicht

Over dit blog

Hallo beste lezers,

Op dit blog houden de 8 redacteuren van het Rivierenland u op de hoogte van het reilen en zeilen in de regio. De redacteuren zijn Suzanne de Winter, Margreet Terpstra, Menno Provoost, Danny van den Broek, Rinke den Os en Eric Wijnacker. 

 

In alle rust genieten van Tielse evenementen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Appelpop.
   Fotograaf
  Sinds een jaar of vier mag ik me Tielenaar noemen, of in ieder geval inwoner van Tiel. Hoewel ik er weinig aan bijdraag, kan ook ik daarom met een zekere trots aan buitenstaanders vertellen over Appelpop en Fruitcorso.

  In ieder geval met een van de evenementen heb je in september bij jong en oud wel een mooi verkoopargument voor een bezoekje aan onze stad. Zo had ik dit jaar een jongere vriendin verleid het popfestival met mij door te brengen.

  Eerste rij
  Zeker bij Appelpop zit ik als aanwonende namelijk op de eerste rij. Hoewel alle bezoekersrecords dit jaar weer gebroken werden, was het nog nooit zo rustig bij mij in de straat. Waar ik vorig jaar nog struikelde over straalbezopen jongens en meisjes die lallend de overtollige vloeistof uit hun puberende lichamen lieten lopen, was de dit jaar geheel afgesloten Tolhuiswal nu een oase van rust.

  Natuurlijk: je hebt een week opbouw, ronkende aggregaten, de ondefinieerbare mix van het keiharde geluid van drie podia door elkaar heen, ’s ochtends vroeg schoonmaken, een week afbreken, de slechte bereikbaarheid: ik heb er allemaal geen last van en kijk er met bewondering naar.

  Wijntje
  Ik was wel blij met de afsluiting van de wal. Met zijn tweetjes hebben we onder het genot van een wijntje en wat hapjes het hele spektakel in alle rust aanschouwd: prachtig. Maar om nou in die herrie en warmte tussen de tienduizenden bezoekers door te schuifelen met een plastic bekertje festivalbier: nee. Als bezoeker wordt ik tegenwoordig meer enthousiast van dat andere mooie Tielse evenement.

  Je smaak rijpt met de jaren, zullen we maar zeggen. Gelukkig vond zij het corso ook erg mooi.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!