article
1.6131631
MILL - Pop-up restaurant MOUT & ZOUT gaat op Kasteel Tongelaar in Mill koken met streekbiertjes van Brouwerij de Blauwe Knoop. De brouwerij zit sinds begin dit jaar in het kasteel. Vier biertjes worden verwerkt in de gerechten. Zo gaat de Damen Quadrupel in een jus bij kalfsvlees met kalfswangetjes. Parelhoen wordt gestoofd in een Bennie Blond. Verder wordt het witbier Witte Willems gebruikt en wordt er gewerkt aan een nieuw (zoetig) bier voor het dessert. Het tijdelijke restaurant is actief van 7 tot en met 24 juli, van donderdag tot en met zondag.
Koken met streekbiertjes Brouwerij de Blauwe Knoop in Mill
MILL - Pop-up restaurant MOUT & ZOUT gaat op Kasteel Tongelaar in Mill koken met streekbiertjes van Brouwerij de Blauwe Knoop. De brouwerij zit sinds begin dit jaar in het kasteel. Vier biertjes worden verwerkt in de gerechten. Zo gaat de Damen Quadrupel in een jus bij kalfsvlees met kalfswangetjes. Parelhoen wordt gestoofd in een Bennie Blond. Verder wordt het witbier Witte Willems gebruikt en wordt er gewerkt aan een nieuw (zoetig) bier voor het dessert. Het tijdelijke restaurant is actief van 7 tot en met 24 juli, van donderdag tot en met zondag.
http://www.gelderlander.nl/gemeenten/koken-met-streekbiertjes-brouwerij-de-blauwe-knoop-in-mill-1.6131631
2016-06-23T08:13:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6131633.1466669521!image/image-6131633.jpg
Mill,Twan Dohmen
Gemeenten
Home / Gemeenten / Koken met streekbiertjes Brouwerij de Blauwe Knoop in Mill

Koken met streekbiertjes Brouwerij de Blauwe Knoop in Mill

Foto's
1
    • Afbeelding
      Fotograaf
    MILL - Pop-up restaurant MOUT & ZOUT gaat op Kasteel Tongelaar in Mill koken met streekbiertjes van Brouwerij de Blauwe Knoop. De brouwerij zit sinds begin dit jaar in het kasteel. Vier biertjes worden verwerkt in de gerechten. Zo gaat de Damen Quadrupel in een jus bij kalfsvlees met kalfswangetjes. Parelhoen wordt gestoofd in een Bennie Blond. Verder wordt het witbier Witte Willems gebruikt en wordt er gewerkt aan een nieuw (zoetig) bier voor het dessert. Het tijdelijke restaurant is actief van 7 tot en met 24 juli, van donderdag tot en met zondag.

    Overledenen in de regio

    Meer informatie overlijdensadvertenties

    Tip de redactie

    Heeft u een tip? Laat het ons weten!