article
1.6622271
HEELSUM - Chef de partie Tom Lamers en souschef Sierk Buwalda, van sterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum, hebben hun eerste kookboek Lekker op z’n Liemers op culinaire wijze gelanceerd. Tijdens een proeverij van de pure gerechten uit het kookboek reikte chef-kok Tonny Berentsen van De Kromme Dissel een eerste exemplaar uit aan de burgemeesters en wethouders uit De Liemers. In hun kookboek delen Lamers en Buwalda de recepten en de persoonlijke verhalen van boeren, telers en ambachtslieden uit de streek. Meer info via facebook.
Sterrenchefs Kromme Dissel lanceren eigen kookboek
HEELSUM - Chef de partie Tom Lamers en souschef Sierk Buwalda, van sterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum, hebben hun eerste kookboek Lekker op z’n Liemers op culinaire wijze gelanceerd. Tijdens een proeverij van de pure gerechten uit het kookboek reikte chef-kok Tonny Berentsen van De Kromme Dissel een eerste exemplaar uit aan de burgemeesters en wethouders uit De Liemers. In hun kookboek delen Lamers en Buwalda de recepten en de persoonlijke verhalen van boeren, telers en ambachtslieden uit de streek. Meer info via facebook.
http://www.gelderlander.nl/gemeenten/sterrenchefs-kromme-dissel-lanceren-eigen-kookboek-1.6622271
2016-11-08T13:04:43+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6622499.1478611234!image/image-6622499.jpg
Heelsum,Zevenaar,Duiven,Westervoort,Marian Winnubst
Gemeenten
Home / Gemeenten / Sterrenchefs Kromme Dissel lanceren eigen kookboek

Sterrenchefs Kromme Dissel lanceren eigen kookboek

Foto's
2
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Cover van het kookboek.
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Presentatie van het kookboek in aanwezigheidvan burgemeesters en wethouders uit De Liemers.
      Fotograaf

    HEELSUM - Chef de partie Tom Lamers en souschef Sierk Buwalda, van sterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum, hebben hun eerste kookboek Lekker op z’n Liemers op culinaire wijze gelanceerd. Tijdens een proeverij van de pure gerechten uit het kookboek reikte chef-kok Tonny Berentsen van De Kromme Dissel een eerste exemplaar uit aan de burgemeesters en wethouders uit De Liemers. In hun kookboek delen Lamers en Buwalda de recepten en de persoonlijke verhalen van boeren, telers en ambachtslieden uit de streek. Meer info via facebook.

     


    Overledenen in de regio

    Meer informatie overlijdensadvertenties

    Tip de redactie

    Heeft u een tip? Laat het ons weten!