article
1.6667784
ARNHEM - ROC Rijnijsel uit Arnhem staat in de finale van het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland. De jury was onder de indruk van de 'Varkenstrog van varkenswang, bloedworst en een krokantje van zwoerd geserveerd met een mousseline van aardappel en gepocheerde appel'. Een gerecht ontwikkeld door Barry Geerts en Annelies van Hoogstraten onder begeleiding van hun docent Joost Opdenoordt. De finale is op zaterdag 26 november. Op deze dag zijn ook tientallen proeverijen, kookdemonstraties en workshops in het thema kerst.
Studenten Arnhemse ROC Rijnijsel in finale Lekkerste Varkensvleesgerecht
ARNHEM - ROC Rijnijsel uit Arnhem staat in de finale van het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland. De jury was onder de indruk van de 'Varkenstrog van varkenswang, bloedworst en een krokantje van zwoerd geserveerd met een mousseline van aardappel en gepocheerde appel'. Een gerecht ontwikkeld door Barry Geerts en Annelies van Hoogstraten onder begeleiding van hun docent Joost Opdenoordt. De finale is op zaterdag 26 november. Op deze dag zijn ook tientallen proeverijen, kookdemonstraties en workshops in het thema kerst.
http://www.gelderlander.nl/gemeenten/studenten-arnhemse-roc-rijnijsel-in-finale-lekkerste-varkensvleesgerecht-1.6667784
2016-11-22T09:26:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4309715.1397140748!image/image-4309715.jpg
Arnhem,Valèry Bolscher
Gemeenten
Home / Gemeenten / Studenten Arnhemse ROC Rijnijsel in finale Lekkerste Varkensvleesgerecht

Studenten Arnhemse ROC Rijnijsel in finale Lekkerste Varkensvleesgerecht

Foto's
1
    • Afbeelding
      Fotograaf
    ARNHEM - ROC Rijnijsel uit Arnhem staat in de finale van het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland. De jury was onder de indruk van de 'Varkenstrog van varkenswang, bloedworst en een krokantje van zwoerd geserveerd met een mousseline van aardappel en gepocheerde appel'. Een gerecht ontwikkeld door Barry Geerts en Annelies van Hoogstraten onder begeleiding van hun docent Joost Opdenoordt. De finale is op zaterdag 26 november. Op deze dag zijn ook tientallen proeverijen, kookdemonstraties en workshops in het thema kerst.

    Overledenen in de regio

    Meer informatie overlijdensadvertenties

    Tip de redactie

    Heeft u een tip? Laat het ons weten!