Bij de aanrijding in Boxmeer reed een automobilist door.
Volledig scherm
Bij de aanrijding in Boxmeer reed een automobilist door. © Politie/Facebook

Automobilist rijdt door na aanrijding in Boxmeer

BOXMEER - Een automobilist is vrijdagmiddag doorgereden na een aanrijding met een auto in Boxmeer. Het ongeval gebeurde rond 16.20 uur op de kruising van de Burgemeester Verkuijlstraat en de Bilderbeekstraat, meldt de politie.

Nadat de twee voertuigen elkaar geraakt hadden, reed één van de automobilisten direct door en liet de ander staan met een beschadigde auto. Een getuige heeft het slachtoffer vervolgens geholpen.

Bij de aanrijding is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De politie is op zoek naar de doorgereden automobilist en vraagt getuigen zich te melden.

  1. Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    ARNHEM - Jenny Doest, de nieuwe directeur van het gebouw Rozet in Arnhem, streeft niet naar 'kale verhuur' van ruimtes, maar naar blijvende relaties met partijen in de stad. Dat vertelt ze in een interview met de Gelderlander. „Ik wil relaties aangaan met bedrijven, culturele instellingen, scholen en met weet ik wie. Ik ga niet voor incidentele huur, maar voor strategische partnerschappen. Wij hebben wat te bieden: een heel bijzondere plek om bijeenkomsten of evenementen te houden.”