Volledig scherm
Chef-kok Eddie Palm zette bistro La Boucherie culinair op de kaart. Foto Bart Harmsen

Eigenaar wil verder met populaire bistro in Doesburg

DOESBURG - Bistro La Boucherie in Doesburg stopt in de huidige vorm.Eigenaar Kees Bongers zoekt nieuwe uitbaters.Chef-kok Eddie Palm, die La Boucherie aan de Boekholtstraat op de kaart zette, is na zeven jaar toe aan een nieuwe uitdaging en vertrekt naar Kaatsheuvel.

Voor de uitbaters Karel Welter en Marian Thannehauser was dit aanleiding ook bij La Boucherie te stoppen. „We hadden al wel eens tegen elkaar gezegd dat we dit niet tot ons zeventigste wilden blijven doen”, zegt Karel Welter (67). „Omdat het een zwaar vak is en we ook andere interesses hebben.”

Nieuwe apparatuur
Welter: „2016 is het beste jaar ooit voor La Boucherie. De topdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag. In januari zijn we gestart met lazy monday, met populair geprijsde gerechten, en dit loopt ook als een trein.” Volgens chef-kok Eddie Palm kunnen geïnteresseerden zo aan de slag. „De keukenapparatuur is net nieuw.”