Volledig scherm

Herckenrathweg in Bemmel week dicht voor verkeer

BEMMEL -Vanwege rioleringswerkzaamheden wordt de Herckenrathweg in Bemmel, tussen de Buitengracht en de Karstraat, vanaf vrijdagavond 19:00uur afgesloten voor verkeer. De afsluiting is noodzakelijk om een riool aan te leggen van de Brouwerslaan naar de Dorpsstraat.

De afsluiting duurt tot en met zondag 30 oktober.

Omleidingsroute
Al die tijd is de Herckenrathweg afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via de Karstraat, Deellaan, de Plak en de Loostraat. De bushaltes aan de Herckenrathweg worden verplaatst naar de Deellaan. Bezoekers van zorgcentrum de Gouden Appel worden omgeleid via de Dijkstraat, Oostervelden en Dorpsstraat.

Na 31 oktober worden de rioleringswerkzaamheden aan de zuidzijde van de Herckenrathweg vervolgd. Dan wordt alleen het fietsverkeer in oostelijke richting omgeleid.

  1. Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    ARNHEM - Jenny Doest, de nieuwe directeur van het gebouw Rozet in Arnhem, streeft niet naar 'kale verhuur' van ruimtes, maar naar blijvende relaties met partijen in de stad. Dat vertelt ze in een interview met de Gelderlander. „Ik wil relaties aangaan met bedrijven, culturele instellingen, scholen en met weet ik wie. Ik ga niet voor incidentele huur, maar voor strategische partnerschappen. Wij hebben wat te bieden: een heel bijzondere plek om bijeenkomsten of evenementen te houden.”