Boeken ruilen op Arnhem Centraal.
Volledig scherm
Boeken ruilen op Arnhem Centraal. © Erik van 't Hullenaar

Kinderen ruilen uitgelezen boeken op Arnhem Centraal

ARNHEM - Als afsluiting van de Kinderboekenweek mochten kinderen zondag hun uitgelezen boeken komen inruilen op Arnhem Centraal.

Uit meegebrachte tassen kwamen veel stukgelezen exemplaren van de waanzinnig populaire schrijfster Carry Slee. Maar ook wie een halve meter aan boeken meenam, mocht toch maar één achtergelaten boek uitzoeken. Dit leidde onder de toegestroomde boekenwurmen nauwelijks tot klachten.

Voorlezen
Wie klaar was met zoeken en ruilen, kon in een hoek luisteren naar het voorlezen van kinderboekenschrijvers, onder wie Marc ter Horst.

Lees een reportage van de ruilbeursin de papieren krant, regio Arnhem van 17/10/2016, in onze betaalde online-krant, of in onze apps.

  1. Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    Doest zoekt vaste partners voor Rozet

    ARNHEM - Jenny Doest, de nieuwe directeur van het gebouw Rozet in Arnhem, streeft niet naar 'kale verhuur' van ruimtes, maar naar blijvende relaties met partijen in de stad. Dat vertelt ze in een interview met de Gelderlander. „Ik wil relaties aangaan met bedrijven, culturele instellingen, scholen en met weet ik wie. Ik ga niet voor incidentele huur, maar voor strategische partnerschappen. Wij hebben wat te bieden: een heel bijzondere plek om bijeenkomsten of evenementen te houden.”