Volledig scherm
© Polizei Nord-Rhein-Westfalen Kreis Kleve

Auto over de kop bij inhaalactie, vrouw (35) zwaargewond

REES - Een 35-jarige vrouw uit Rees is gisteren zwaargewond geraakt bij een mislukte inhaalmanoeuvre op de Halderner Strasse in haar woonplaats. Dat meldt de Duitse politie.

De vrouw kon tegenover de politie verklaren dat ze bij een inhaalpoging afremde toen ze doorkreeg dat er een doorgetrokken streep naderde. Bij het afremmen verloor ze de macht over het stuur en raakte van de weg.

Over de kop
Ze reed door een hek heen en sloeg meerdere keren over de kop op een veld langs de weg, aldus de politie. Zo'n tien meter van de rijbaan kwam haar voertuig tot stilstand.

De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De exacte aard van haar verwondingen is onbekend.

  1. Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    NETTERDEN - Het dorp Netterden wordt ingesloten, er ontstaat geluidsoverlast en de ontwikkeling van de natuur in de directe omgeving wordt tenietgedaan. Met die bezwaren verzet de Vereniging Leefbaarheid Netterden (VLN) zich tegen de bouw van het windmolenpark Den Tol. Het gaat de vereniging niet alleen om de teloorgang van het prettige wonen, maar ook om de wetenschap dat de huizen in Netterden straks onverkoopbaar zijn, dat vormt 'een onacceptabele belasting.'

Achterhoek