Volledig scherm
© Menno Boon

Duo gepakt voor diefstal en wietplantage in Terborg

TERBORG - Een 33-jarige Doetinchemmer en een 39-jarige man uit Terborg zijn gisteren aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij wietteelt in een schuur. Ook wordt de man uit Terborg verdacht van diefstal of heling.

Agenten gingen naar Terborg nadat de eigenaar van een motor onderdelen van zijn tweewieler te koop had zien staan op Marktplaats. Op het adres in Terborg vonden zij inderdaad een aantal gestolen spullen. De Terborgenaar werd aangehouden.

In de schuur naast het pand werd een wietplantage gevonden waarin 230 planten stonden. Toen deze werd ontmanteld, verscheen de Doetinchemmer te tonele. Daarop is hij aangehouden.

De politie onderzoekt beide zaken.

  1. Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    NETTERDEN - Het dorp Netterden wordt ingesloten, er ontstaat geluidsoverlast en de ontwikkeling van de natuur in de directe omgeving wordt tenietgedaan. Met die bezwaren verzet de Vereniging Leefbaarheid Netterden (VLN) zich tegen de bouw van het windmolenpark Den Tol. Het gaat de vereniging niet alleen om de teloorgang van het prettige wonen, maar ook om de wetenschap dat de huizen in Netterden straks onverkoopbaar zijn, dat vormt 'een onacceptabele belasting.'

Achterhoek