Op de Varsseveldseweg in Terborg is een fietser aangereden.
Volledig scherm
Op de Varsseveldseweg in Terborg is een fietser aangereden. © News United

Fietser gewond bij aanrijding in Terborg

TERBORG - Een fietser is vrijdagmorgen kort voor 08.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Varsseveldseweg in Terborg. Mogelijk had de fietser een op de weg rijdende auto over het hoofd gezien.

Een aanrijding was het gevolg. De fietser werd geschept, belandde op de voorruit van het voertuig en viel vervolgens op straat.

Een ambulance heeft het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Voor zover bekend bleef de automobilist ongedeerd.

Het verkeer op de Varsseveldseweg wordt tijdelijk omgeleid als gevolg van het ongeval. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeluk.

  1. Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    NETTERDEN - Het dorp Netterden wordt ingesloten, er ontstaat geluidsoverlast en de ontwikkeling van de natuur in de directe omgeving wordt tenietgedaan. Met die bezwaren verzet de Vereniging Leefbaarheid Netterden (VLN) zich tegen de bouw van het windmolenpark Den Tol. Het gaat de vereniging niet alleen om de teloorgang van het prettige wonen, maar ook om de wetenschap dat de huizen in Netterden straks onverkoopbaar zijn, dat vormt 'een onacceptabele belasting.'

Achterhoek