De buit van het drietal.
Volledig scherm
De buit van het drietal. © Politie

Winkeldieven stelen chocolade, kinderkleren en toiletrollen

HENGELO/VARSSEVELD - De politie heeft dinsdagmiddag twee vrouwen en een man uit Roemenië opgepakt, die verdacht worden van diefstallen in het Gelderse Hengelo en Varsseveld.

De vrouwen zijn door de politie betrapt in een winkel aan de Raadhuisstraat in Hengelo. Daar stalen ze kleding, waarna ze wegreden. De winkelier sloeg alarm en agenten gingen op onderzoek uit.

Op de Zelhemseweg in Hummelo konden agenten de drie inzittenden aanhouden. In de auto vond de politie een wel heel opmerkelijke buit. Die bestond onder meer uit tientallen repen chocolade, toiletrollen, shampoo, kinderkleren, kruidnoten en afwasmiddel.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van al deze spullen.

  1. Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    Leefbaarheid Netterden in geding door windmolens

    NETTERDEN - Het dorp Netterden wordt ingesloten, er ontstaat geluidsoverlast en de ontwikkeling van de natuur in de directe omgeving wordt tenietgedaan. Met die bezwaren verzet de Vereniging Leefbaarheid Netterden (VLN) zich tegen de bouw van het windmolenpark Den Tol. Het gaat de vereniging niet alleen om de teloorgang van het prettige wonen, maar ook om de wetenschap dat de huizen in Netterden straks onverkoopbaar zijn, dat vormt 'een onacceptabele belasting.'

Achterhoek