article
1.6456666
AALTEN/ DINXPERLO - Vijftig bewoners van het buitengebied in Aalten en Dinxperlo hebben zich gemeld om als ambassadeur op te treden voor de aanleg van glasvezel.
Vijftig ambassadeurs steunen glasvezel
AALTEN/ DINXPERLO - Vijftig bewoners van het buitengebied in Aalten en Dinxperlo hebben zich gemeld om als ambassadeur op te treden voor de aanleg van glasvezel.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/aalten/vijftig-ambassadeurs-steunen-glasvezel-1.6456666
2016-09-28T09:19:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4316888.1427206914!image/image-4316888.jpg
Aalten,Communicatie,Internet,glasvezel,hermes
Aalten
Home / Regio / Achterhoek / Aalten / Vijftig ambassadeurs steunen glasvezel

Vijftig ambassadeurs steunen glasvezel

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  AALTEN/ DINXPERLO - Vijftig bewoners van het buitengebied in Aalten en Dinxperlo hebben zich gemeld om als ambassadeur op te treden voor de aanleg van glasvezel.

  De campagne daarvoor start eind deze week, op maandagavond 19 december wordt duidelijk of de minimaal benodigde 50 procent is gehaald.

  3.400 aansluitingen
  De campagne loopt tegelijkertijd in Aalten als buurgemeente Oost Gelre. In de twee gemeenten samen gaat het om 3.400 aansluitingen. Als de 50 procent wordt gehaald kan het netwerk in 2017 worden aangelegd.

  Bijeenkomsten
  De komende weken worden er verschillende avonden gehouden om de inwoners te informeren. Alle bewoners krijgen een brief waarin de werkwijze wordt uitgelegd.

  De avonden zijn op:

  • Maandag 24 oktober, in het Schepersveld in Aalten.
  • Donderdag 27 oktober in het Blauwe Meer in Dinxperlo.
  • Donderdag 3 november in zaal Overkamp in Vragender (gezamenlijke informatieavond voor inwoners uit beide gemeenten).

  In Aalten hebben de organisaties uit de buurtschappen de gemeente laten weten dat ze zelf ook nog informatieavonden organiseren. Die avonden zijn bedoeld om de inwoners te informeren, ook kan er tegelijkertijd een abonnement op het netwerk worden afgesloten.

  Winterswijk en Berkelland
  Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd door investeringsmaatschappij CIF. De aanleg is al gestart in diverse gemeenten in Twente. In Winterswijk en Berkelland is de benodigde 50 procent deelname al gehaald.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties