article
1.6193821
VORDEN - Horecaondernemer Eric van Veluwen en zijn personeel zitten tot het einde van het jaar in onzekerheid over het voortbestaan van brasserie Keuken van Hackfort in Vorden. In het naastgelegen kasteel komt ruimte vrij en de eigenaar, vereniging Natuurmonumenten, houdt daarom nu een open inschrijving voor horecaondernemers.
Onzekere toekomst voor Keuken van Hackfort in Vorden
VORDEN - Horecaondernemer Eric van Veluwen en zijn personeel zitten tot het einde van het jaar in onzekerheid over het voortbestaan van brasserie Keuken van Hackfort in Vorden. In het naastgelegen kasteel komt ruimte vrij en de eigenaar, vereniging Natuurmonumenten, houdt daarom nu een open inschrijving voor horecaondernemers.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/bronckhorst/onzekere-toekomst-voor-keuken-van-hackfort-in-vorden-1.6193821
2016-07-15T06:10:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.2545833.1468521826!image/image-2545833.JPG
Bronckhorst,Horeca,Culinair,hermes
Bronckhorst
Home / Regio / Achterhoek / Bronckhorst / Onzekere toekomst voor Keuken van Hackfort in Vorden

Onzekere toekomst voor Keuken van Hackfort in Vorden

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Eric van Veluwen (midden) heft in het landhuis op Rhederoord bij De Steeg het glas op Smaakparade met wijnboer Charles Wijnen (links).
      Fotograaf
    VORDEN - Horecaondernemer Eric van Veluwen en zijn personeel zitten tot het einde van het jaar in onzekerheid over het voortbestaan van brasserie Keuken van Hackfort in Vorden. In het naastgelegen kasteel komt ruimte vrij en de eigenaar, vereniging Natuurmonumenten, houdt daarom nu een open inschrijving voor horecaondernemers.

    Die inschrijving betreft echter niet alleen het kasteel, maar ook het koetshuis waarin Keuken van Hackfort nu nog is gevestigd.

    Inschrijving
    Ondernemer Van Veluwen doet mee aan de inschrijving, maar of hij door kan gaan, blijft daarom voorlopig onzeker. Vervelend vindt Van Veluwen het wel, dat er geen zekerheid is over het voortbestaan van de brasserie. „Vooral voor het personeel.”

    Koetshuis
    Natuurmonumenten kiest er voor om de invulling van het horecagedeelte in het kasteel samen met het koetshuis te vergunnen via een open inschrijving. Plannen voor het starten van horeca kunnen tot 15 september worden ingediend, daarna bekijkt Natuurmonumenten welke plannen kansrijk worden geacht en in de omgeving passen.



    Overledenen in de regio

    Meer informatie overlijdensadvertenties