article
1.6647836
DOETINCHEM - Kledingwinkel The Sting komt naar Doetinchem. De modewinkel komt te zitten in de Hamburgerstraat in het voormalige pand van Miss Etam.
Kledingzaak The Sting naar Doetinchem
DOETINCHEM - Kledingwinkel The Sting komt naar Doetinchem. De modewinkel komt te zitten in de Hamburgerstraat in het voormalige pand van Miss Etam.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/doetinchem/kledingzaak-the-sting-naar-doetinchem-1.6647836
2016-11-15T15:51:49+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4004544.1479225090!image/image-4004544.JPG
Doetinchem,Detailhandel,hermes
Doetinchem
Home / Regio / Achterhoek / Doetinchem / Kledingzaak The Sting naar Doetinchem

Kledingzaak The Sting naar Doetinchem

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De Hamburgerstraat in Doetinchem, waar de vestiging van The Sting komt te zitten. Foto Jan van den Brink
  DOETINCHEM - Kledingwinkel The Sting komt naar Doetinchem. De modewinkel komt te zitten in de Hamburgerstraat in het voormalige pand van Miss Etam.

  Dit wordt bevestigd door Maré Elizen van Vastgoed Elizen uit Twello, die het pand verhuurt.

  Allure
  „Een geweldige opsteker voor Doetinchem", denkt Elizen. „The Sting is samen met ZARA en H&M toonaangevend en van internationale allure. The Sting zal bovenregionale uitstraling hebben voor Doetinchem en de aantrekkingskracht van de stad versterken."

  Scepsis
  Maré verwacht dat The Sting begin 2017 zal openen. Het pand werd na het vertrek van Miss Etam in 2015 – dat later op een andere plek in de Hamburgerstraat in een kleiner pand terugkeerde – tijdelijk ingenomen door Moda Paris. Deze zaak is afgelopen zaterdag leeggehaald. Dat zorgde voor scepsis, omdat daarmee opnieuw een gat in de Hamburgerstraat dreigde te vallen. Achteraf was dus al bekend dat The Sting zijn intrek in het pand zou nemen.

  Grootste panden
  Het pand heeft twee verdiepingen en is ongeveer 2.000 vierkante meter groot. 1.200 à 1.500 meter daarvan is winkelruimte. Het is een van de grootste winkelpanden in de Hamburgerstraat. Veruit de grootste is de voormalige V&D met ongeveer 7.000 vierkante meter. 1.000 meter daarvan is tijdelijk bezet door de Hemarkt. Er wordt gewerkt aan een definitieve invulling.

  In een eerdere versie van dit bericht werd per abuis geschreven dat de winkel Paris Mode zou zijn leeggehaald. Het gaat achter om Moda Paris in plaats van Paris Mode.   Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties