article
1.6571190
BEEK - De Rebellenclub uit Beek houdt al 60 jaar stand. Komend weekend vieren ze hun jubileum in stamkroeg 't Heuveltje.
'Rebellen' uit Beek koesteren hun vriendenclub
BEEK - De Rebellenclub uit Beek houdt al 60 jaar stand. Komend weekend vieren ze hun jubileum in stamkroeg 't Heuveltje.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/montferland/rebellen-uit-beek-koesteren-hun-vriendenclub-1.6571190
2016-10-26T07:00:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6571191.1477398004!image/image-6571191.JPG
Beek,Bejaarde,vriendschap,hermes
Montferland
Home / Regio / Achterhoek / Montferland / 'Rebellen' uit Beek koesteren hun vriendenclub

'Rebellen' uit Beek koesteren hun vriendenclub

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De rebellerende senioren. Boven: boven: Gert Nas, Tonnie Schiphorst, Harry Bod en Theo Rosendaal. Onder: Jo Stienissen en Gerrit Bosch.
   Fotograaf
  BEEK - De Rebellenclub uit Beek houdt al 60 jaar stand. Komend weekend vieren ze hun jubileum in stamkroeg 't Heuveltje. 

  Het is een doorgewinterd gezelschap, de zes overgebleven leden van De Rebellenclub, ontstaan uit een groep jongens die in stamkroeg 't Heuveltje een staatslot kocht. Nog altijd komt de huidige bezetting – met nog twee leden van het eerste uur – maandelijks samen voor wat ze 'de vergadering' noemen. Dat betekent: samen een biertje drinken.

  Hecht
  De jaren oude vriendschap is hen veel waard. De meest memorabele avonturen beleefden ze als vrijgezelle jongens. Inmiddels zijn er van de op het hoogtepunt twaalf man grote vriendengroep al heel wat leden niet meer. Een enkeling trok naar elders. Anderen zijn overleden. Het maakt de band tussen de resterende leden alleen maar hechter.

  Jubileum
  Volgend weekend vieren ze hun jubileum in 't Heuveltje met een brunch. Alleen voor leden en hun aanhang. Na zestig jaar komt er niemand bij. „We gaan door tot er nog maar één over is.”  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties