article
1.6652532
DIDAM - De avond van de PvdA over de zorg, met staatssecretaris Martin van Rijn als speciale gast, is woensdagavond tam verlopen.
Van Rijn verdedigt zorgbeleid op 'tamme' bijeenkomst in Didam
DIDAM - De avond van de PvdA over de zorg, met staatssecretaris Martin van Rijn als speciale gast, is woensdagavond tam verlopen.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/montferland/van-rijn-verdedigt-zorgbeleid-op-tamme-bijeenkomst-in-didam-1.6652532
2016-11-17T09:00:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6652569.1479373042!image/image-6652569.JPG
Didam,PvdA
Montferland
Home / Regio / Achterhoek / Montferland / Van Rijn verdedigt zorgbeleid op 'tamme' bijeenkomst in Didam

Van Rijn verdedigt zorgbeleid op 'tamme' bijeenkomst in Didam

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Staatssecretaris Martin van Rijn opeen bijeenkomst in Didam.
   Fotograaf
  DIDAM - De avond van de PvdA over de zorg, met staatssecretaris Martin van Rijn als speciale gast, is woensdagavond tam verlopen.

  In het Albertusgebouw in Didam verdedigde Van Rijn zijn beleid van de afgelopen jaren, waarbij hij grote veranderingen in de zorg doorvoerde. In de goed gevulde zaal bleven stevige discussies over de zorg achterwege.

  Betaalbaar
  „Er zijn partijen die allerlei makkelijke praatjes over de zorg ophangen, maar die draaien de mensen een rad voor ogen. Wij hebben een moeilijk verhaal, maar we hebben er wel voor geknokt de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. Daar blijf ik voor strijden”, aldus de PvdA'er.

  „De verandering in de zorg is een grote ontwikkeling die nog lang niet klaar is, maar die we wel moeten doorvoeren”, vindt de staatssecretaris. „Anders vrees ik dat de zorg onpersoonlijker wordt en alleen nog toegankelijk voor mensen met een grote beurs.”

  Waardeloos
  Van Rijn gaf toe dat de bezuiniging op de huishoudelijke zorg ‘geen leuk verhaal’ was. „Dat we moesten bezuinigen op de lichte zorg, was waardeloos. Maar het was helaas nodig om de zware zorg uit de wind te kunnen houden.”  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties