article
1.6543179
ULFT - De crowdfundingactie van popplatform Behind the Corner van Meindert Bussink is geslaagd. In totaal is door derden nu een bedrag van 25.783 euro toegezegd.
Het geld voor de Achterhoekse popcoalitie is binnen
ULFT - De crowdfundingactie van popplatform Behind the Corner van Meindert Bussink is geslaagd. In totaal is door derden nu een bedrag van 25.783 euro toegezegd.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/oude-ijsselstreek/het-geld-voor-de-achterhoekse-popcoalitie-is-binnen-1.6543179
2016-10-18T09:55:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6543180.1476784161!image/image-6543180.JPG
Ulft,Popmuziek,Behind the Corner,hermes
Oude IJsselstreek
Home / Regio / Achterhoek / Oude IJsselstreek / Het geld voor de Achterhoekse popcoalitie is binnen

Het geld voor de Achterhoekse popcoalitie is binnen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Achterhoekse muzikanten samen op het Hooked-podium van Behind the Corner.: Meindert Bussink, Gerton Eijkelkamp, Henk Buiting, Stef Woestenenk, Bert Heerink, Hans Hoog Stoevenbelt, Appie Daalmeijer, Alan Gascoigne en Ronald Buiting.
   Fotograaf
  ULFT - De crowdfundingactie van popplatform Behind the Corner van Meindert Bussink is geslaagd. In totaal is door derden nu een bedrag van 25.783 euro toegezegd.

  Een week voor het verstrijken van de deadline van de crowdfundactie bij Voordekunst (afgelopen maandag) en werd het streefbedrag nog niet gehaald. Toen in het zicht van de haven een forse financiële steun van de provincie (7.500 euro) alsnog binnenkwam en de teller op 17.000 euro van ruim honderd donateurs stond, zette Bussink de actie nog even door.

  Vrijwilligers
  „Na deze boost zagen we ook in een paar uur weer tientallen donaties binnenstromen”, aldus de in Zutphen wonende Bussink. „Daarnaast heeft de actie ook weer nieuwe vrijwilligers opgeleverd die zich willen blijven inzetten voor de Achterhoekse popcultuur.”

  Betrokkenen
  Afgelopen vrijdag kwamen ongeveer 25 betrokkenen bij de Achterhoekse popscene bijeen in de DRU Cultuurfabriek. Met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) werden de mogelijkheden tot verdere samenwerking besproken.

  Met de ruim 25.000 euro wil Bussink Behind the Corner laten uitgroeien tot dé vraagbaak voor Achterhoekse popmuzikanten, uitbaters, programmeurs en technici.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties