article
1.6670025
ULFT - De 12-jarige Liv Jansen uit Ulft mag zichzelf een jaar lang Vogue Girl Vlogster noemen. Terwijl ze amper make-up gebruikt.
Vlogster Liv (12) test make-up, maar is liever naturel (video)
ULFT - De 12-jarige Liv Jansen uit Ulft mag zichzelf een jaar lang Vogue Girl Vlogster noemen. Terwijl ze amper make-up gebruikt.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/oude-ijsselstreek/vlogster-liv-12-test-make-up-maar-is-liever-naturel-video-1.6670025
2016-11-23T08:15:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6670046.1479839378!image/image-6670046.JPG
Oude IJsselstreek,Cosmetica
Oude IJsselstreek
Home / Regio / Achterhoek / Oude IJsselstreek / Vlogster Liv (12) test make-up, maar is liever naturel (video)

Vlogster Liv (12) test make-up, maar is liever naturel (video)

Videos
1
Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Vlogster Liv.
   Fotograaf
  ULFT - De 12-jarige Liv Jansen uit Ulft mag zichzelf een jaar lang Vogue Girl Vlogster noemen. Terwijl ze amper make-up gebruikt.

  Liv Jansen zit nog maar net in de brugklas, maar haar ster is rijzende. Sinds twee jaar heeft de jonge vlogster haar eigen YouTubekanaal: Gewoon Liv. In haar video’s vertelt de 12-jarige scholiere uit Ulft haar kijkers over haar passie voor handbal, beauty en gebeurtenissen uit haar leven.

  Bijzonder is dat de jonge vlogster in haar video’s cosmetica als make-up en deodorant uittest, maar zelf amper make-up gebruikt. Dit in tegenstelling tot andere cosmeticavloggers.

  'Zoveel mogelijk mezelf'
  „Ik haal het er zelf altijd weer af”, zegt Liv. „Ik draag het ook niet op school, want het is vaak lastig om aan te brengen. Ik ben nog jong en mijn huid is nu nog mooi, dus ik probeer zoveel mogelijk mijzelf te zijn.”

  ABN
  „Wel let ik erop dat ik in mijn vlogs ABN praat, geen Achterhoeks, want in ABN ben ik beter verstaanbaar. Maar voor de rest doe ik lekker gek”, zegt Liv met een grote glimlach.

  Lees het hele interview met 'Vogue Girl Vlogster' Liv in De Gelderlander, editie Achterhoek, van woensdag 23 november, op papier of digitaal.

  Uitgelichte video

  Afbeelding


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties