article
1.6162986
WINTERSWIJK - Het ging al jaren niet goed met zwembad Jaspers in Winterswijk. Maar het tij lijkt te keren en er kan weer geïnvesteerd worden.
Zwembad Jaspers uit neerwaartse spiraal
WINTERSWIJK - Het ging al jaren niet goed met zwembad Jaspers in Winterswijk. Maar het tij lijkt te keren en er kan weer geïnvesteerd worden.
http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/winterswijk/zwembad-jaspers-uit-neerwaartse-spiraal-1.6162986
2016-07-04T05:22:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4177533.1467570983!image/image-4177533.JPG
Winterswijk,Zwembad,hermes
Winterswijk
Home / Regio / Achterhoek / Winterswijk / Zwembad Jaspers uit neerwaartse spiraal

Zwembad Jaspers uit neerwaartse spiraal

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Aquajoggen in zwembad Jaspers.
   Fotograaf
  WINTERSWIJK - Het ging al jaren niet goed met zwembad Jaspers in Winterswijk. Maar het tij lijkt te keren en er kan weer geïnvesteerd worden.

  De bezoekersaantallen lijken zich te stabiliseren, de gemeentelijke subsidie is verhoogd en er is voldoende financiële ruimte om te investeren.

  Toekomst
  Voor het Winterswijkse zwembad Jaspers ziet de toekomst er dan ook beter uit. „De bezoekersaantallen zijn nu stabiel", laat voorzitter Hans Nijkamp van de stichting Zwembaden Winterswijk weten. „Het aantal zwemlessen loopt nog wel terug. De belangrijkste reden is dat er minder kinderen zijn."

  Groepslessen
  Het recreatief zwemmen stond jarenlang onder druk, maar lijkt nu te zijn gestabiliseerd, de daling lijkt gestopt. „Wat goed gaat, zijn de groepslessen, vooral de groepslessen voor ouderen. Daar zit groei in, en daar mikken we dan ook op. Vooral voor ouderen, mensen met fysieke problemen, daar kunnen we groepslessen voor ontwikkelen. Voor die doelgroepen zijn de vooruitzichten positief."  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties