article
1.6101265
ARNHEM - De eerste editie van Eten op rolletjes in Arnhem is zondag een succes geworden. Het was druk en het was gezellig.
Eten op rolletjes druk en gezellig
ARNHEM - De eerste editie van Eten op rolletjes in Arnhem is zondag een succes geworden. Het was druk en het was gezellig.
http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/eten-op-rolletjes-druk-en-gezellig-1.6101265
2016-06-12T20:22:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6101266.1465762898!image/image-6101266.JPG
Arnhem,Culinair,Eten op rolletjes,hermes
Arnhem
Home / Regio / Arnhem e.o. / Arnhem / Eten op rolletjes druk en gezellig

Eten op rolletjes druk en gezellig

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Ontspannen, knus, biologisch: eten op rolletjes.
   Fotograaf
  ARNHEM - De eerste editie van Eten op rolletjes in Arnhem is zondag een succes geworden. Het was druk en het was gezellig.

  Eten op rolletjes is een eetfestijn waarbij het voedsel wordt gedistribueerd vanuit trucks. „Maar geen commerciële foodtrucks", zegt initiatiefnemer Bob Nagel. „Wij kiezen voor knus en biologisch." Arnhem is de achtste stad waar het evenement gehouden wordt. In de regio zijn ook Ede, Wageningen en Deventer vestigingsplaatsen.

  Saté
  Samen met zijn vader Frans heeft Nagel Eten op rolletjes drie jaar geleden opgezet. „Bezoekers kunnen van alles proeven," zegt Bob wijzend naar de foodtrucks aan de rand van het terrein. „Van saté tot Japans en vegetarisch, noem maar op. En dan samen in het midden alles opeten en genieten van muziek of theater."

  Zeilboot
  De foodtrucks zelf moeten er behalve lekker eten maken, ook mooi uitzien, vindt Nagel. „We hebben bijvoorbeeld een verbouwde tuktuk, een foodtruck vermomd als zeilboot, en prachtig opgeknapte Volkswagenbusjes. En een verbouwde schaftkeet."


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties