article
1.6107982
ARNHEM - De kaartverkoop voor de Arnhem Tattoo (Engels voor taptoe) is gestaakt. Niet omdat organisator Theo Werter het evenement tussen 6 en 9 juli heeft afgelast, maar omdat Martijn Lentjes van ²M-solutions heeft besloten de ticketverkoop te stoppen.
Kaartverkoop voor Arnhem Tattoo gestaakt
ARNHEM - De kaartverkoop voor de Arnhem Tattoo (Engels voor taptoe) is gestaakt. Niet omdat organisator Theo Werter het evenement tussen 6 en 9 juli heeft afgelast, maar omdat Martijn Lentjes van ²M-solutions heeft besloten de ticketverkoop te stoppen.
http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/kaartverkoop-voor-arnhem-tattoo-gestaakt-1.6107982
2016-06-14T20:00:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4316882.1463498315!image/image-4316882.jpg
Arnhem,Cultuur, kunst en recreatie,taptoe,werter,theo,Tattoo,hermes
Arnhem
Home / Regio / Arnhem e.o. / Arnhem / Kaartverkoop voor Arnhem Tattoo gestaakt

Kaartverkoop voor Arnhem Tattoo gestaakt

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  ARNHEM - De kaartverkoop voor de Arnhem Tattoo (Engels voor taptoe) is gestaakt. Niet omdat organisator Theo Werter het evenement tussen 6 en 9 juli heeft afgelast, maar omdat Martijn Lentjes van ²M-solutions heeft besloten de ticketverkoop te stoppen.

  De gemeente Arnhem heeft de evenementenvergunning voor de taptoe inmiddels ingetrokken.

  Factuur
  Martijn Lentjes wacht met zijn softwarebedrijf nog op 15.000 euro voor het bouwen van de website en het e-ticket systeem. Hij is niet de enige gedupeerde. Peter Damen van Damen Agency zegt 'een hoop werk' aan de taptoe te hebben gehad. Alleen van zijn eerste factuur heeft hij een derde betaald gekregen. „Later veranderde Werter stiekem de betalingsvoorwaarden.”

  Gerenommeerd
  Damen had voor Werter ook de evenementenvergunning aangevraagd. „Daarom hadden wij die ook gegeven”, zegt een woordvoerder van de gemeente Arnhem. „Damen Agency is een gerenommeerd bedrijf.”

  Tegoed
  Het beveiligingsbedrijf bedrijf Fountex Company heeft nog geld tegoed van Werter. „Al voor in de media bekend werd wie Theo Werter precies is hadden wij de stekker al uit de samenwerking getrokken. Het geld kwam maar niet, 6.000 euro in totaal.”

  Wijnbedrijf
  Gerard van der Plas van wijnbedrijf Bicking.nl begon de laatste tijd argwaan te krijgen, vertelt hij. „Wij zouden de wijn leveren voor het horecaplein en we wilden zo onderhand gaan inkopen. Maar we kregen maar niet te horen hoeveel bezoekers we konden verwachten. Gelukkig hebben we nog geen geld uitgegeven. Maar dit levert wel imagoschade op.”

  Catering
  Een inwoner van Maarssen zou de catering in de vip-tent doen. Hij wil zijn naam niet noemen. „Ik had nog maar 500 euro uitgegeven, maar ik heb wel een kater. Ik had van deze klus op vakantie willen gaan. Ook mijn medewerkers hadden op inkomsten gerekend.”

  Toezegging
  Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland had 5.000 euro toegezegd voor de deelname van de Arnhemse korpsen. Maar het fonds is niet gedupeerd, omdat het nog niets had betaald.