article
1.6323411
ARNHEM Gerbrand van de Veen uit Voorthuizen is eigenlijk voor Ajax. Hij geeft het grif toe, aan iedereen die het wil weten. „En ik zit ook niet meer op voetbal, maar op hockey.”
Nicky Hofs toegezongen tijdens G-trofee Vitesse
ARNHEM Gerbrand van de Veen uit Voorthuizen is eigenlijk voor Ajax. Hij geeft het grif toe, aan iedereen die het wil weten. „En ik zit ook niet meer op voetbal, maar op hockey.”
http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/nicky-hofs-toegezongen-tijdens-g-trofee-vitesse-1.6323411
2016-08-31T16:21:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6142783.1472660461!image/image-6142783.jpg
Arnhem,Voetbal-betaald,Vitesse,G-trofee,hermes
Arnhem
Home / Regio / Arnhem e.o. / Arnhem / Nicky Hofs toegezongen tijdens G-trofee Vitesse

Nicky Hofs toegezongen tijdens G-trofee Vitesse

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Nicky Hofs.
   Fotograaf
  ARNHEM Gerbrand van de Veen uit Voorthuizen is eigenlijk voor Ajax. Hij geeft het grif toe, aan iedereen die het wil weten. „En ik zit ook niet meer op voetbal, maar op hockey.”

  Van de Veen was één van de circa 175 deelnemers aan de 17e editie van de G-trofee van Vitesse, woensdagmiddag op Papendal. De bewoner van De Nieuwe Brink, een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking, genoot van het voetbaltoernooi. „Ik heb in de eerste wedstrijd drie keer gescoord”, zei de Voorthuizenaar, die een hersenbeschadiging heeft opgelopen door hersenvliesontsteking in de eerste dagen van zijn leven. „Ik heb kantje boord gelegen.”

  Plezier
  Nicky Hofs en Remco van der Schaaf, oud-spelers van Vitesse en tegenwoordig jeugdtrainer in Arnhem, coachen de teams tijdens de G-trofee. Hofs, met een glimlach: „Het plezier spat ervan af. Daar word ik blij van.”

  De Arnhemmer maakte als voetballer eerdere edities van de G-trofee mee. „Ik heb het altijd leuk gevonden om te doen. Er zijn er trouwens genoeg die mij nog herkennen. Eentje begon er net nog te zingen. 'Nicky, Nicky Hofs. Nicky Hóóófs, Nicky Hohohofs'. Prachtig.”

  Fanatieke jongns
  De deelnemers aan de G-trofee, bewoners van gezinsvervangende tehuizen en andere woonvoorzieningen uit Arnhem, Velp, Zevenaar, Groesbeek en Urk, werkten zich in het zweet, zag ook Martijn de Wild van Vitesse Betrokken. Het was alweer zijn vierde G-trofee. „Er lopen een paar erg fanatieke jongens tussen. Onze voetballers spelen daar leuk op in. Kelvin Leerdam is één van mijn favorieten. Dit jaar zijn er ook een aantal voetballers uit het beloftenteam bij. Ik ben wel benieuwd hoe deze jonge jongens het toernooi ervaren.”


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties