article
1.6238156
VALBURG / SLIJK-EWIJK - Een tikkeltje onverwacht is het bestemmingsplan Noordoever voor recreatieplas Slijk-Ewijk zonder enig protest volledig goedgekeurd.
Geen bezwaren meer tegen recreatieplas
VALBURG / SLIJK-EWIJK - Een tikkeltje onverwacht is het bestemmingsplan Noordoever voor recreatieplas Slijk-Ewijk zonder enig protest volledig goedgekeurd.
http://www.gelderlander.nl/regio/betuwe/overbetuwe/geen-bezwaren-meer-tegen-recreatieplas-1.6238156
2016-08-03T06:55:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6067256.1464729759!image/image-6067256.JPG
Valburg,Recreatie,Recreatieproject,omnivents,recreatieplas,hermes
Overbetuwe
Home / Regio / Betuwe / Overbetuwe / Geen bezwaren meer tegen recreatieplas

Geen bezwaren meer tegen recreatieplas

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Het gebied in Slijk-Ewijk
   Fotograaf
  VALBURG / SLIJK-EWIJK - Een tikkeltje onverwacht is het bestemmingsplan Noordoever voor recreatieplas Slijk-Ewijk zonder enig protest volledig goedgekeurd.

  Omwonenden - die eerder nog bezwaren uitten - hebben nu vrede met het plan en zijn niet naar de Raad van State gestapt. Het bestemmingsplan is daarom nu definitief. Daarmee valt het recreatiebedrijf Omnivents dertien jaar na de komst eindelijk in een goed bestemmingsplan; net als het later opgerichte dochterbedrijf Beachclub Watergoed. Eigenlijk was de bestemming door de jaren heen nooit goed op papier gekomen.

  Nieuwe bedrijven
  Ook ligt voor recreatieschap Uiterwaarde de weg nu vrij om op de landtong tussen de Noordplas en de oude Grote Plas nieuwe bedrijven in de recreatiesector te vestigen. Gedacht wordt aan horeca en recreatief vermaak, zoals waterskiën. De reden voor de gemeente Overbetuwe om nu alles correct op papier te zetten is het einde van de ontzanding. Die zit na veertig jaar in de afrondende fase.

  Lees meer in de papieren Gelderlander van woensdag of kijk op de online krant.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties