article
1.6667653
RENSWOUDE - De komende drie jaar ondergaat de buurt rond de Taets van Amerongenweg en de Van Reedeweg in Renswoude een metamorfose.
Tientallen nieuwe woningen in Renswoude
RENSWOUDE - De komende drie jaar ondergaat de buurt rond de Taets van Amerongenweg en de Van Reedeweg in Renswoude een metamorfose.
http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/renswoude/tientallen-nieuwe-woningen-in-renswoude-1.6667653
2016-11-22T08:51:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4284821.1396894568!image/image-4284821.JPG
Renswoude,Wonen,Sloop,Van Reedeweg,nieuwbouw,renovatie,hermes
Renswoude
Home / Regio / De Vallei / Renswoude / Tientallen nieuwe woningen in Renswoude

Tientallen nieuwe woningen in Renswoude

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  RENSWOUDE - De komende drie jaar ondergaat de buurt rond de Taets van Amerongenweg en de Van Reedeweg in Renswoude een metamorfose.

  Er worden onder meer 23 huizen gesloopt en 64 nieuwe huizen gebouwd.

  Vervangende woning
  De bewoners zijn deze maand geïnformeerd over de ingrijpende plannen. De huidige bewoners van de te slopen 23 huurwoningen krijgen een vervangende woning aangeboden. Zij kunnen er voor kiezen om in die vervangende woning te blijven wonen, maar ze kunnen ook terugkeren in een nieuwe woning in hun eigen straat. Het gaat bij de 64 te bouwen nieuwe huizen om koopwoningen, die bedoeld zijn voor gezinnen, starters en senioren.

  Wooncomfort
  De wijk wordt dus gevarieerd van opzet. Verder knapt de gemeente Renswoude de directe woonomgeving op. Ook worden enkele tientallen woningen aan de Van Reedeweg (de nummers 3 tot en met 47) ingrijpend gerenoveerd waardoor het wooncomfort van de huizen zal verbeteren.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties