article
1.6346472
VEENENDAAL - Medewerkers van Robert's Pub in Veenendaal kunnen na geweld van doorgedraaide bezoekers opgelucht ademhalen. Medewerker Catharina Kurtidis (20) kreeg een barkruk op haar schouder en collega Koen Agterberg (23) zag een auto op zich afkomen.
Medewerkster Robert's Pub: 'Alles vloog door de lucht'
VEENENDAAL - Medewerkers van Robert's Pub in Veenendaal kunnen na geweld van doorgedraaide bezoekers opgelucht ademhalen. Medewerker Catharina Kurtidis (20) kreeg een barkruk op haar schouder en collega Koen Agterberg (23) zag een auto op zich afkomen.
http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/veenendaal/medewerkster-robert-s-pub-alles-vloog-door-de-lucht-1.6346472
2016-09-06T07:15:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6346645.1473105884!image/image-6346645.JPG
Veenendaal,Aanhouding,Aanrijding,hermes
Veenendaal
Home / Regio / De Vallei / Veenendaal / Medewerkster Robert's Pub: 'Alles vloog door de lucht'

Medewerkster Robert's Pub: 'Alles vloog door de lucht'

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Medewerker Catharina Kurtidis (20) kreeg een barkruk tegen haar schouder.
   Fotograaf
  VEENENDAAL - Medewerkers van Robert's Pub in Veenendaal kunnen na geweld van doorgedraaide bezoekers opgelucht ademhalen. Medewerker Catharina Kurtidis (20) kreeg een barkruk op haar schouder en collega Koen Agterberg (23) zag een auto op zich afkomen.

  Het duo beleefde zondag een extreme avonddienst dankzij drie doorgedraaide bezoekers. Wonderwel raakte niemand ernstig gewond.

  Geschrokken
  „Ik zag opeens alles op het terras door de lucht vliegen”, zegt barvrouw Kurtidis. Drie mannen uit Ede en Veenendaal vielen klanten lastig, vernielden meubilair en reden met een auto in op het personeel op het terras. „Ik had werkelijk nooit verwacht dat deze avond zo zou aflopen”, zegt een geschrokken Kurtidis.

  Blowen
  De mannen hadden flink gedronken. Hun rekening liep op tot bijna 200 euro. Tot vlak voor de escalatie gedroegen ze zich prima, vertelt Kurtidis. Op een gegeven moment wilden ze blowen. Omdat dat niet mag op het terras en omdat het drietal zich vervelend begon te gedragen, verzocht Agterberg de klanten de rekening te betalen. „Toen ging alles heel snel, hoewel dat toen heel anders voelde”, zegt Agterberg."

  Vechtpartij
  Twee van de mannen renden weg. De derde, die maar een deel van de rekening wist te voldoen, raakte even later verwikkeld in een vechtpartij met een andere gast op het terras. Kurtidis. „Koen wilde tussenbeide komen en kreeg daarbij een klap.” Er ontstond een vechtpartij, waarbij ook Kurtidis betrokken raakte.

  Poging tot doodslag
  Op dat moment kwamen de andere twee mannen in een auto aangereden. Agterberg liep naar hen toe om te zorgen dat ze niet weg zouden rijden zonder te betalen. Daarop gaf de automobilist plots gas. Hij reed recht op hem af. Agterberg kon de auto ontwijken, maar de auto kwam op het terras terecht. De mannen stapten uit de auto om met stoelen en tafels te gooien. Pas toen steeds meer gasten van de bar zich ermee begonnen te bemoeien, reden ze weg. De drie zijn opgepakt en wordt openlijke geweldpleging en mogelijk ook poging tot doodslag verweten.

  Hyperventileren
  Op het terras bleef een ravage achter. Kurtidis: „Ik was geraakt door een barkruk. Op een gegeven moment ben ik gaan hyperventileren. Ik ben astmatisch en als je dan in shock raakt, speelt dat op. Maar de ambulancemedewerkers hebben me echt goed opgevangen.”  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties