article
1.6415693
VEENENDAAL - Het pop- en cultuurpodium in Veenendaal heet voortaan 'Vlow'. Veenendaler Jamil Nassih is de nieuwe projectleider.
Nieuwe naam en projectleider voor poppodium Veenendaal
VEENENDAAL - Het pop- en cultuurpodium in Veenendaal heet voortaan 'Vlow'. Veenendaler Jamil Nassih is de nieuwe projectleider.
http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/veenendaal/nieuwe-naam-en-projectleider-voor-poppodium-veenendaal-1.6415693
2016-09-20T06:39:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6415746.1474315129!image/image-6415746.jpg
Veenendaal,Muziek,poppodium,Escape,Vlow,hermes
Veenendaal
Home / Regio / De Vallei / Veenendaal / Nieuwe naam en projectleider voor poppodium Veenendaal

Nieuwe naam en projectleider voor poppodium Veenendaal

Foto's
2
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Jamil Nassih presenteert de nieuwe naam van het poppodium.
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Het poppodium, toen het nog de naam Escape droeg.
   Fotograaf
  VEENENDAAL - Het pop- en cultuurpodium in Veenendaal heet voortaan 'Vlow'. Veenendaler Jamil Nassih is de nieuwe projectleider.

  Vlow moet Veenendaal na de definitieve sluiting van Escape vorig jaar weer nieuw leven inblazen op het gebied van popmuziek. De gemeenteraad besloot destijds om tot en met 2018 rond de 90.000 euro per jaar te reserveren voor een alternatief. Diverse muziekinstellingen, horeca en andere betrokkenen in Veenendaal slaan onder de nieuwe naam de handen ineen.

  Nieuwe projectleider
  Afgelopen zondag tijdens het muziekfestival op het Veenendaalse Stadsstrand werd Jamal Nassih als de nieuwe projectleider voorgesteld. De Veenendaler, die onder andere docent kunst en cultuur is aan de middelbare school CLV, werkte in het verleden al bij de Escape. 

  'Partijen bij elkaar'
  „Het is de bedoeling dat ik alle partijen bij elkaar gaan brengen om optredens mogelijk te maken", aldus de nieuwe projectleider. „Niet alleen dat je er een podium vindt bij een café waar een bandje kan spelen, maar ook andere zaken, zoals workshops en het organiseren van festivals. Of zorgen dat bandjes aan een oefenruimte kunnen komen. Er is veel talent in Veenendaal, we moeten het de kans geven om dat te laten zien."

  Meer over de nieuwe naam van het poppodium in de Gelderlander van dinsdag 20 september, editie Vallei. Ook in onze e-paper.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties